Šta je novo?

Catalyst 4.8 beta ... jos brzi :)

maxer

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2002
Poena
680
Skinuo sam ove 4.8 beta i probao ih na mom 9500 modovanom u 9700 ...
Sve u svemu, ima male razlike u tab-ovima i u brzini - bar u 3DMark 03 sa 58xx, ode na 59xx ... nije nesto ali radi :)

p.s.
Za vlasnike "modovanih" modela ATi-ja: patch-ovao sam ati2mtag.sys sa zadnjim RivaTuner-om (2.0 r15).

p.p.s.
OpenGL je 1.5.4516. (ocitano unutar Quake2 - on mi dodje kao sastavni deo OS-a jos od kada je izasao :D ) ... ovo navodim jer sam shvatio da ce ovi novi drajveri biti optimizovani za Doom3 a posto je on OpenGL igra, mozda su unapredili dotican GL deo ... ali nemam zapisano koje su verzije bili u Cat.4.7

Poslednja izmena:
GL_VERSION: 1.5.4454 WinXP Release

catalyst 4.7 omega (u koje je ubačen neki noviji OGL od oficijalnih 4.7, ako se dobro sećam ridmija)

baci kosku za q2 :)

Cime si modovao 9500 u 9700? Ja sam jednom pokusao moju Gigabyte 9500 (izradjenu na stampi za 9700) da modujem, naravno softverski, ali nije bilo rezultata.

Najlakse se modju te kartice pomocu Omega drivera.Znaci kad pocne istalacija samih drivera imas opciju koju te pita da li ces da modujes 9500 u 9700Pro , ili 9800SE u 9800Pro , ili nista da ne modujes ;)
Pozdrav...

Bane-Nis je napisao(la):
Cime si modovao 9500 u 9700? Ja sam jednom pokusao moju Gigabyte 9500 (izradjenu na stampi za 9700) da modujem, naravno softverski, ali nije bilo rezultata.
Uradis ovo sto ti je rekao M3 ... a pre svega moras da kazes koju 9500 imas (nonPro 64 tj. 128MB ili Pro ? Prva se moduje u 9500Pro sa 64MB, druga se moduje u 9700 a trecu nije moguce modovati jer je vec "modovana" tj. ima aktivnih svih 8 pipeline-a).

hteo bih da modujem svoju 9800SE u PRO ali u ovim 4.8 beta drajverima (sa zvanicnim drajverima to radim skidajuci vec modovan ati2mtag.sys sa http://www.ocfaq.com sajta).

ne uspeva mi sa rivatuner-om, ako moze neko da postuje link ka vec modovanom fajlu ili da mi sibne na mail ([email protected]) .... unapred zahvalan!

Uros

Poslednja izmena:
Ma bre kucajte u google ...download omega driver ...i izbacice ti direktan link za skidanje..
A sto te tice ovih Beta 4.8 oni su dosta brzi i iskreno sam se iznenadio kad sam ih istalirao.U ssvakom slucaju topa prepporuka ;)
Pozdav...

Hajzl je napisao(la):
hteo bih da modujem svoju 9800SE u PRO ali u ovim 4.8 beta drajverima ... ili da mi sibne na mail ([email protected]) .... unapred zahvalan!
Uros
Poslao sam ti fajl.

maxer je napisao(la):
Poslao sam ti fajl.

Hvala covek, probacu veceras i testirati na DOOM-u III. :d :banana:

Poslednja izmena:
maxer je napisao(la):
Poslao sam ti fajl.

Jel možeš da ga okačiš ako nije samo za te (4.8 beta) drajvere...
Znači da radi i na starijim (<4.7) drajverima

Vrh Dno