Šta je novo?

CATALYST 3.2 izasao

Bane-Nis

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2000
Poena
660
Elem, doticni je izasao i moze se vec preuzeti sa ATI-jevog sajta... type;
cheers

.... šta je novo, ispravljeno itd. ...
Fixed in this driver:
Display Driver
Playing a video using the RealOne Player no longer results in display corruption and an error message being displayed by the RealOne Player
Running the game Combat Flight Simulator 3 with 4x Anti-Aliasing enable no longer results in texture corruption being displayed.
Running the demo ATI-9700-NPRHatching with Anti-Aliasing enabled at 2x and the display set to 1024x768 32bpp no longer results in corruption being displayed on screen
Selecting D3D 8.1 renderer in Nascar 2003 followed by selecting Replay Studio in the main menu no longer results in the car having missing textures.
Setting the display to 1024x768 32bpp followed by changing the AGP speed from 8x to 4x no longer results in the AGP speed not retaining its setting
Setting the Hardware Acceleration slider to None no longer results in a reboot of the system and the settings not being retained
A reboot is no longer required when making changes to the Wait for Vertical Sync under the ATI Direct3D Tab
Running the game Myth 3 with the display set to 1600x1200 and Full Screen Anti-Aliasing set to 2x no longer results in corruption being displayed when entering the Save game screen window
Running the application There no longer results in segmentation violation occurring when Pbuffer is enabled in the application
Selecting a Daytona single race in the game Nascar 2003 beta with OpenGL enabled no longer results in the system not responding.
Running the OpenGl test found in Nascar 2003 Beta no longer results in the system not responding.
Running the 3D Winbench 2000 v1.1 Quality test for Anisotropic and Linear Mipmap Anisotropic no longer reports the tests as Not Capable.
The Windows 2000 display driver no longer requires two reboots of the system to load
Connecting a TV and enabling the TV as a secondary CRT with the display set to 1024x768 16bpp no longer results in the DVD overlay not being displayed on either the CRT or the LCD
The 3D Pipes (OpenGL) screen saver no longer renders incorrectly in preview mode when the display is set to 16bpp and FSAA is enabled
Setting the display to 1024x768 32bpp and setting the TRUFORM option to Application Preference in the ATI OpenGL tab no longer results in the game Myth III not responding
Switching between OTM Theatre Mode Settings in Clone Mode Options no longer results in the apply button not becoming active
Setting the display to 1024x768 32bpp and enabling Anti-aliasing to 4x and running the game Harry Potter II no longer results in the system not responding

Connecting a TV and enabling the TV as a secondary CRT with the display set to 1024x768 16bpp no longer results in the DVD overlay not being displayed on either the CRT or the LCD

Jedino mi je ovo interesantno, ali dok ih neko ne istestira ostajem na poslednjim OMEGA drajverima.
Thanx for the info....:wave;

Rade li ti poslednji OMEGA drajveri na Radetu 9100?Ako rade gde mogu da ih skinem??;)

sutra stavljam R9000PRO by Gigabyte i zanima me koje drivere je bolje stavljati? Dosada sam terao nVidia kartice zadnji ATI mi je Rage Pro, a i skoro sam izashao iz VJ pa nisam pash u toku, ali vidim da se pominju vishe razlichitih (Catalyst, Omega...)

pozdrav!

Stavio na Maya RADEON 9000Pro i zadovoljan. 10-ak frejmova vise u UT2003 tournament u odnosu na 3.1!

micens je napisao(la):
Stavio na Maya RADEON 9000Pro i zadovoljan. 10-ak frejmova vise u UT2003 tournament u odnosu na 3.1!

Koliko je to ubrzanje u procentima?

Broz je napisao(la):
Koliko je to ubrzanje u procentima?

2 do 3% po Rage3D forumashima :)

Pozdrav! i alal vera ATI-ju za drajvere!

Neznam da li sam umislio ali boje mi nekako izgledaju jace i lepse,definitivno dobri drajveri:wave;

Kokos je napisao(la):
Neznam da li sam umislio ali boje mi nekako izgledaju jace i lepse,definitivno dobri drajveri:wave;

**biga sad i ti - lepse boje:D

Broz je napisao(la):
**biga sad i ti - lepse boje:D
:D **biga, to isto sto je rekao Kokos su rekli jos barem deset tipova na Rage3D forumu...ja nisam jos probao, nemam pojma, ali izgleda da ima tu nesto na tu temu...

drapin je napisao(la):
:D **biga, to isto sto je rekao Kokos su rekli jos barem deset tipova na Rage3D forumu...ja nisam jos probao, nemam pojma, ali izgleda da ima tu nesto na tu temu... [/QUOTE
Ne definitivno nisam umislio :wave;

Ma to se bre ja i kokoska salimo malo:D
JA sam ih juce stavio i meni su boje iste mada je moguce da je drajver uneo malo zivine u boje:D

Meni nece mark 2001 da predje cim se zavrse kola i kad krene lobi zbrljaju se teksture .3.1 rade dobro na 9100low

Novi drajveri ne valjaju nista, makar kod mene.
Splinter Cell cim ukljucis one cvikere da gledas nocu pada na 11fps-a (po frapsu, a i vidno je seckanje),a bez njih ima oko 30fps. C&C Generals radi bolje sa 2xAA i 8xAniso(26-32fps), nego sa time iskljucenim (18-24fps).
Sa omega-nim Ati drajverima Spl.Cell sa cvikama ima 32-40fps, a bez njih 50+fps. C&C ima 22-28fps sa 2xAA i 8xAniso, a bez toga 22-24fps.

Posto imam samo te 2 igrice, samo sam sa njima mogao da probam.

uspeo je da zavrsi mark sa 3.2 i imam 300 poena manje od 3.1 a i nestabilniji su.svaka cast ala ih napravise.

Catalyst drajveri od verzije 3.0 pa na gore su prvenstveno namenjeni 9500/9700/9800 familiji GPU-a. Svi ponosni vlasnici 7500/8500/9000/9100 bi mogli komotno da na 2.5 Catalyst-ima zavrse svoje traganje za drajverima. Mozda i npr. 3.2 verzija za njih ispravi poneki bug u ponekoj igrici, ali je jos verovatnije da ce doneti neki novi problem. Ista je stvar i kod detonatora. Cisto sumnjam da su za GF2 seriju 43.00 najbolji drajveri.

valek je napisao(la):
Catalyst drajveri od verzije 3.0 pa na gore su prvenstveno namenjeni 9500/9700/9800 familiji GPU-a. Svi ponosni vlasnici 7500/8500/9000/9100 bi mogli komotno da na 2.5 Catalyst-ima zavrse svoje traganje za drajverima. Mozda i npr. 3.2 verzija za njih ispravi poneki bug u ponekoj igrici, ali je jos verovatnije da ce doneti neki novi problem. Ista je stvar i kod detonatora. Cisto sumnjam da su za GF2 seriju 43.00 najbolji drajveri.
Covek je u pravu 101% Za DX7 i DX8 GPU, Catalyst 2.5 je vrh.

Konacno neko da se seti, bravo vas dvojica gore:) Evo sad sam napisao to u novom tredu...

Instalirao sam 3.2 i imam identican broj poena u 3DMark-u 2570. Sto se tice boljeg koloriteta nisam obratio neku posebnu paznju ali po pitanju ostrine mislim da su ovi drajveri malo bolji.

Broz je napisao(la):
Konacno neko da se seti, bravo vas dvojica gore:) Evo sad sam napisao to u novom tredu...

Da a zasto si i ti stavio gore Catalyst 3.2 onda?:beat:

Zato sto ispunjavam uslov - dx9 kartica:)

bansek je napisao(la):
Znaci, za moj GA R9000 Pro definitivno Catalist 2.5 BBA ili Omega 2.5 ??

Ja i dalje koristim OMEGA 2.3.92 (catalyst 3.1) na R9000 i sve radi bez problema.

Broz je napisao(la):
Zato sto ispunjavam uslov - dx9 kartica:)

OOps izvinjavam se, ja mislio da imas 9000Pro:)

Evo dokaza da i oni bez Dx9 kartica imaju zbog cega da stave gore Cat 3.2:

"Vertex Shader performance has improved dramatically (as much as 100% in some situations) for our DX8.1-class products such as RADEON™ 8500, 9000 and 9100. This brings significant gains to Vertex Shader intensive scenes such as the Battle of Proxycon and the Troll's Lair (both up 15-25% on RADEON™ 9000 PRO). "

Ma meni mnogo vise znaci to sto se pojavio MMC 8.1 :)
Skinut je pa ce da se proba danas kada dodjem kuci. Ih sto ce da se obraduje moj AIW ;)

Santa je napisao(la):
Ja i dalje koristim OMEGA 2.3.92 (catalyst 3.1) na R9000 i sve radi bez problema.

Soprise!!! Izasao ti je Omega 2.4.07a (catalyst 3.2) ... ajd pa cheers

Bane-Nis je napisao(la):
Soprise!!! Izasao ti je Omega 2.4.07a (catalyst 3.2) ... ajd pa cheers

Grrrrr (smajli koji balavi..) :D

Hvala, krecem na download. Pozdrav!!!

Nazad
Vrh Dno