golum je napisao(la):Interesuje me da li ima neke razlike u pomenutim ATI driverima, jer ako nema neke razlike, ne bi bas da se cimam da dl-ujem 16MB.
Pozdrav
golum je napisao(la):Driveri+Control Panel= 16MB; ne znam zasto ali ih uvek zajedno DL-ujem pa eto to toliko ispada. Znaci trebalo bi da se isplati.
Thx.
Pozdrav
Mali HoBiT je napisao(la):prvo kojih 16MB kada su drajveri "teski" 6MB,drugo skini ih jer su poprilicno bolji od 2.3,meni u 3dmarku karta daje tacno 282 poena vise.
poz.
golum je napisao(la):Driveri+Control Panel= 16MB; ne znam zasto ali ih uvek zajedno DL-ujem pa eto to toliko ispada. Znaci trebalo bi da se isplati.
Thx.
Pozdrav
Mali HoBiT je napisao(la):ma skini samo drajver,CP+MMC ostavi 2.3,i onako nema nikakvih poboljsanja.drajver ispravlja bug-ove u NFS 6,UT2003,generalno je brzi,ne samo u 3dmark-u.
Mali HoBiT je napisao(la):i da ako budes skidao drajver,skini built by ati i ako nemas BB ati kartu.
meni je recimo sa 2.3 drajverom kartu prepoznavao kao R9000 series,a sa 2.4 kartu prepoznaje skroz tacno,ja imam GA kartu,i drajver je tako i prepoznao( gigabyte maya radeon 9000pro).
poz.
golum je napisao(la):Control panel 11 MB, a driveri sami oko 6MB za XP.
Da da ima li nekih poboljsanja osim tih 282 pojena u tri de marku.
pantaNS je napisao(la):Kazi mi kako se pokazao taj 9000pro. Ja trenutno imam GA7500pro pa me zanima koliko je stvarno bolji 9000pro i da li opravdava razliku u ceni. Da li se i dalje onako jako cuje ventilatorr na kuleru?
Pozdrav,
Nebojsa
golum je napisao(la):J.... ga izgleda da je ogromna razlika u velicini fajla za built i powered by ATI karte. Za built su velicine kao sto ste naveli 5 + 4 i kusur MB, a za powered su velicine koje sam ja naveom, 6.12 MB driveri i 11 i nesto za CP. Ajd sad neka mi neko objasni (max maybe) koja je razlika u samim driverima i CP-u pa da se velicina toliko razlikuje???!!!
Mali HoBiT je napisao(la):ja mislim da niko sem ljudi koji su pisali drajvere ne zna razliku izmedju PBA i BBA drajvera.ali znam jedno,a to je dok sam koristio PBA drajvere,igre su mi blokirale,pucao windows(plavi ekrani),bio sam odlucan da prodam kartu i pristupim klanu nVidiota(da kupim TI4200),ali kada sam probao built by ati drajver sve je proradilo savrseno.je zvucim kao da reklamiram neki preparat za mrsavljenje,ccc.![]()
pozdrav
byMaX je napisao(la):Da si pristupio klanu, sada bi igrao igre, a ne AutoCAD...![]()
golum je napisao(la):Thanks max, opsiran odgovor sto bi covek od tebe i ocekivao po ovim temama.
Mali HoBiT je napisao(la):dosta je bolji R9000pro,brzi,pametniji,imao sam i ja jedno vreme 7500pro.cenu definitivno opravdava,mislim sasvim je ok ati 115-120e na ovu kartu.klokuje se na 320-320 skoro svaki GA 9000pro,ventilator je tih,bas tih.
poz.
Mali HoBiT je napisao(la):dosta je bolji R9000pro,brzi,pametniji,imao sam i ja jedno vreme 7500pro.cenu definitivno opravdava,mislim sasvim je ok ati 115-120e na ovu kartu.klokuje se na 320-320 skoro svaki GA 9000pro,ventilator je tih,bas tih.
poz.
Mali HoBiT je napisao(la):i ja mislim da ti je Branko najvise pomogao,ja sam samo piskarao u prazno,pa onaj glupi savet za BBA drajver.
Ur almoust in!!(if you know what i mean)
pantaNS je napisao(la):A koju memoriju imas na tvom R9000pro? Ja sam gledao neki dan GA9000pro (za 115e) i imao je 3.6ns module sto je ekvivalentno max 277MHz (tj. 275 default), da li i sa ovim modulima moze da se klokuje na vise ili postoje GA modeli koji imaju brzu mem?
Pozdrav,
Nebojsa
golum je napisao(la):Duboko ti se izvinjavam, jer je tvoj doprinos mom prosvetljivanju bio ogroman cak sta vise od najvece vaznosti u celom ovom threadu cheers
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari