Šta je novo?

Castlevania Lords of Shadow-Ultimate edition

'DoG

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2007
Poena
349
8985983534_61c9cc6b18_o.jpg

Pojavio se demo na steamu,inace igra izlazi 27 Avgusta.

Poslednja izmena:
Ako je demo ikakva naznaka, klasična konzolaška tabačina koja se ni po čemu ne ističe. "Meh" in every sense of the word.

Igrao sam demo malopre, meni se cini da ce biti zanimljiva igra... Kontrole su malo istripovane... MIslio sam da se taba na misa kao u DMC, al dobro...

Ovakve igre nema previše smisla igrati na m+t, treba tu jedan gamepad :)

Castlevania je igra sa Commoderea 64, ako ćemo već da pričamo o plagijatima :p

Ako je demo ikakva naznaka, klasična konzolaška tabačina koja se ni po čemu ne ističe. "Meh" in every sense of the word.

Demo uopste nije dobra naznaka, jer pokriva totalno nebitan deo igre. Kasnije igra postaje drasticno bolja, combat engine se otvori sa tonom novih opcija, itema koji daju nove poteze, artstyle je fantastican i vodi nas kroz neverovatno lepe i zanimljive predele, a i prica se zaostri.

Igru definitivno vredi odigrati, naravno sa agmepadom posto je combat engine dosta zahtevan.

dok ne stigne dark souls 2 , daj bilo koj japanski rpg ... po starom principu slobodana stankovića "kad nema babe , dobra je i stolica " :

Kakav crni rpg:p hack&slash na fazon God of War

bez mene ondak !!

Kokane ako hoces igru kao Dark Souls onda probaj Blade of Darknes ako nisi odigrao.

Ili Drakan: The Ancient' Gates za PS2 ili emulator.

igra je fantasticna. jedva cekam nastavak koji je takodje najavljen.

Fale ovakve igre ne PC,jos od Darksiders 1 i 2 nisam odigrao neki dobar H&S..

Igra me sve vise odusevljava. Igrao sam pre toga demo koji je nekako siromasaniji po pitanju grafike pa mi nije bio neki utisak. Obavezno probajte full igru ako mozete

meni je ocaj. prica bljeee, likovi genericki, gameplay i djene djene, kamera pakao...nekako je bas prosek. dmc je mnogo bolji imho. steta, slaba godina po pitanju svih zanrova za sada.

Sta znam meni je ok, jeste kamera je zamerka i nekad si u fazonu da ni neznas gde trebas da ides ali mi se dopada tuca komboi kraljice su epic (mislim klasican plagijat God of War-a) u combat sistemu sa nekim novinama. Sto je neko iznad u temi rekao ovakvih igara nikad dosta za PC ipak su sve ovakve igre rezervisane za konzole a ja ih obozavam a nekupuje mi se konzola :d DMC i Darksiderse 1 i 2 sam ko poslastice obrnuo.
Topla preporuka je jedan dobar gamepad sa vibracijom i udri ;) pa posle toga Deadpoll,Lost Planet 3,Saint row 4 ima sta da se igra :d tj. neznam sta cu pre .

Ma imam pad, nije do opreme, do setinga je najvise...i mobova. Nekako je artwork bzvz.
Volim i ja ovakve igre. Npr, zao mi je sto je Danteov pakao ispao prosecno, to je bila dobra zamisao. Uopste, takav neki ambijent i ti protivnici, malo mracnije, ovo je bas blago.
Uvek imam fifu:), ali volim i ovo da probam i prokomentarisem. Kao da developerima generalno nedostaje ta ostrica (edge), kao da se pevise trude da igre budu za svakog i na kraju ispadne prosek od dobre zamisli...sve fransize su dokaz: AC kao najjaci primer potpunog proseka, Crysis, Far Cry (koji je imao odlican debi), Saints Row, Halo...neke nisam igrao pa necu da komentarisem.
Vanquish je bio interesantan, kapiram i MGS novi, Bayonetta je kazu bila dobra...kad ih pogledas sve su dosta bolje od Castlevanije, makar "drugacije"...ofc i Darksiders. I Dante, iako je ocrnjen (zasluzeno).

Poslednja izmena:
Probaj Dark Souls, ako nisi.

Naravno da jesam, to se ne propusta :) jos je peglam.

Genijalna igra.

Meni je igra sasvim ok,ali nikako da naviknem na kontrole samo na tastaturi bez misa.Sve pohvale za igru ovakvih igara nikad dosta.

Igra razbija, a za sve koji se muce sa tastaturom, predlazem da uloze pare u BILO koji gamepad i onda odrade emulaciju X360 gamepada preko MotionJoy programa. Naravno ako imate xinput compatibile gamepad, win ce ga prepoznati kao x360 gamepad.

Ja licno koristim Dualshock 3 sa PS3 konzole, i zicano i bezicno, kako mi se cefne. MJ trazi da imate na kompu bilo koji noviji bluetooth adapter, ja sam kupio neki random za 400-500din [kada MJ preuzme Bluetooth dongle, on se moze koristiti samo za gamepad, ne moze za general PC stuff].

Inače ako već koristiš DS3 sa MJ, predlažem ti da skineš Better DS3, radi savršeno u kombinaciji sa MJ driverom, a daleko je bolji nego sam client koji dolazi uz MJ, pošto je kompletno offline, pregledniji i lišen bugova i učitava izabrani profil (recimo x350 emu) prilikom svakog startovanja :)

http://betterds3.ciebiera.net/

Poslednja izmena:
Ja sam igru zavrsio na tastaturi, dobra igra nema sta... Izgleda da ce biti nastavak...

Vrh Dno