D
Deleted member 9456
Guest
Pokusavam da se ne nerviram ali vise ne mogu da ubedim sebe da to tako treba i da sam ja lud i blesav. Gledam casovnik kod SuSE 10, malo malo vreme ode +1 sat od pravog, sve podeseno kako treba na lokalno vreme, cak sam i u biosu vracao vreme misleci da to zeza ali nije, vratio vreme na pravo ili stavio u Biosu na letnje vreme, uvek mi na masini posle gasenja i ponovnog paljenja vreme kod SuSE ode za +1 sat. Evo pod programima sam postirao slike ni Firefox ni Opera ne rade kako treba. Smb4k program za pregled sherovanih resursa ne radi kako treba, sad nece da radi ni sa oborenim firewall-om, sludjivanje mrezne i zvucne da ne pominjem, sve je to povezano sa Sambom koja nece kroz firewall, oce sa spustenim da browsuje mrezu, al da vise ne trtljam o tome sam vec dovoljno pisao. Pa program sa muziku KsCD paket kdemultimedia3-CD KDE Audio Tools, ovo ide uz instalaciju po defaultu, pa vidoe pleyer Noatun koji je isto deo SuSE instalacije, jedini video plejer koji reprodukuje sve moje DVD je MPlayer. Povremeno ukopavanje Yasta... Ovo zezanje sa casovnikom bas me je razbesnelo i bacilo u ocaj...
Pobogu sta se to desava ima li nesto da radi kako valja, kako se uvatim za nesto ko za onu stvar da sam se uhvatio. Sta se desava jel ja to neumem da kliknem i startujem program, mracni demoni u mom kompjuteru, jel to moj komp mrzi linux a voli hebeni windows jer pod njim sve radi kako valja. Starno mi vise nije jasno sta se desava.
:bottle: :wall: :crash: 😡
Pobogu sta se to desava ima li nesto da radi kako valja, kako se uvatim za nesto ko za onu stvar da sam se uhvatio. Sta se desava jel ja to neumem da kliknem i startujem program, mracni demoni u mom kompjuteru, jel to moj komp mrzi linux a voli hebeni windows jer pod njim sve radi kako valja. Starno mi vise nije jasno sta se desava.
:bottle: :wall: :crash: 😡
Poslednja izmena od urednika: