Šta je novo?

Casopis za PC igre

Gamer, Kompjuterske Igre (jel izlazi ovo još? :) ) itd...

Svet komjutera je po meni najbolji.Ima svega od hardvera do softvera po vrlo solidnoj ceni ( 90 din).
U Gamer-u imas dosta opisa igara i sto se toga tice najbolji je.Ali ako te zanima hardver ili nesto drugo neces se bas usreciti.
Bug ide na vise strana ali je vise orjentisan na hardver.Opisa igara ima vrlo malo,ali uz njega ide CD sa programima i demoima igara.

BL@CK DE@TH je napisao(la):
U Gamer-u imas dosta opisa igara i sto se toga tice najbolji je.

ahahaa :d
mora da se salis
gamer su ubedljivo najgore novine...
ko ih je citao do 09/2002, zna da sam u pravu.

BL@CK DE@TH je napisao(la):
Svet komjutera je po meni najbolji.Ima svega od hardvera do softvera po vrlo solidnoj ceni ( 90 din).
U Gamer-u imas dosta opisa igara i sto se toga tice najbolji je.Ali ako te zanima hardver ili nesto drugo neces se bas usreciti.
Bug ide na vise strana ali je vise orjentisan na hardver.Opisa igara ima vrlo malo,ali uz njega ide CD sa programima i demoima igara.

Cemu ovolika objasnjenja raznih casopisa kad je covek pitao "iskljucivo igrama za PC" ? :)

BTW Gamer je ocaj, ocaj, ocaj...

Uglavnom ne citam casopise o igrama i sve sto me interesuje o njima nalazim na netu.Ali ponekad i kupim i do sada su me prijatno iznenadili neki hrvatski casopisi kao sto su PCPlay i Haker.

Najbolji u ovom slucaju na zalost ne znaci i dobar.

Sta ja znam, PCPlay. Mada je i on sve gori. A i uvek je bajat. Gamer zapravo nije los, ali ne u formi u kojoj ga prodaju. Volim opise na actiontrip.com i svidja mi se njihov smisao za humor. Kada se prevede, to ispadne dosta jadno, deluje rogobatno i tacno se vidi kako bi to zvucalo mnogo bolje na engleskom.

Kompjuterske Igre (jel izlazi ovo još?)

Uh, ti bas nisi u toku :) prestali su jos pre tri godine da izlaze u papirnom izdanju. Neko vreme, bas nakon sto su prestali da izlaze, pisao sam za njihovo elektronsko izdanje, tj. za sajt koji jos uvek postoji, adresa je www.kompjuterskeigre.com. Pricalo se jos tada da ce ponovo uci u posao sa papirnim izdanjem ali nista.

Poslednja izmena:
Po meni mi nemamo nikakav izbor casopisa sto se tice igrica za PC, na stranu casopisi o hardweru koji su po meni vrhh tipa Digital ...svaka cas ;)
Za Pc ire evo:
Gamer -nas koji samo nek je zdravo
Gamer-hrvatcki on je vrhhh
PcPlay -on je isto od komsija i on je ok
Hacker- svaka cas
....
Pozdrav...

Hacker su dobre novine, samo skupe...
ranije su, doduse, bile bolje (dok je Rukavina radio vise recenzija :d )

Isti slucaj je i sa PCPlay magazinom, dok je hitove opisivao Goran Zec casopis je bio skoro pa odlican, i jos neki iz "stare garde", a sada... blagi uzas.

Znam da sam negde video reklamu za prodaju stranog casopisa PC GAMER po ceni od 100 dinara. Taj prvi broj kod nas je valjda obelezio 20 godina tog casopisa i dolazio je sa CD-om sa demoima svakavim, patchevima... Jer taj casopis uopste izlazi?

ako ti nije problem da citas engleski onda nek ti ljudi ovde nabacaju sajtove koje vredi posecivati jer je to najbolji nacin informisanja...

ali posto vidim da pitas za nas ili hrvatski onda od ovoga verovatno nista.

p.s.mogao bi opti da digne jedan domaci sajt sa opisima igara kad vec tolko vremena provodi uz njih :)

Nazad
Vrh Dno