Šta je novo?

Casio Digital Diary SF-4600B -- kabl za povezivanje sa PCjem

DS9

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
709
Kumasin mi tvrdi da mu je neki od klinaca stao na displaj ovog organajzera, i da display ne radi (a tvrdi da sve u sustini radi?) Pa mu treba kabl da prebaci podatke na PC. Na moje pitanje kako ce, (ako ne vidi nista na njegovom display-u), da ga dovede u mod za prebacivanje podataka, kaze da ima u uputstvu kombinacija tastera koju treba da pritisne da bi to izveo.
Well, nisam siguran da bi to mogao da izvede cak i da ima kabl, al` bolje da pitam.

Dakle, jel` ima neko kabl za ovaj organizer, ko bi bio raspolozen da ga pozajmi na jedan dan, il` eventualno izvede uslugu prebacivanja podataka u svojoj reziji.

Hvala

Re: Casio Digital Diary SF-4600B -- kabl za povezivanje sa P

DS9 je napisao(la):
Kumasin mi tvrdi da mu je neki od klinaca stao na displaj ovog organajzera, i da display ne radi (a tvrdi da sve u sustini radi?)
....

Nije mi poznato da postoji kombinacija tastera za "emergency" prebacivanje podataka.

Inace, meni se slicno desilo pre par godina sa Casiom 4300...
Podatke sam prebacio na sledeci nacin:
nasao sam coveka koji je imao isti (potpuno) organizer,
moj Casio je prikljucen (originalnim) kablom na PC.
Uporedo smo pritiskali tastere na "ispravnom" i "neispravnom" org.
Sve je proslo OK (mada mislim da nismo uspeli iz prvog puta)

Hvala Pajo, vrlo mi znace tvoje napomene.
Mislim da ce se tesko naci neko ko ima istu spravu, a pogotovo jos i kabl uz to.

&pozdrav!

Imam ja 4300b, imao sam i 4600b i koliko se secam jedina razlika je bila u 32k memorije u korist 4600b, a imam i uputstvo pa se moze proveriti, tako da bi se mozda nesto moglo iskombinovati. Najgore, naravno za kraj, nemam kablove.

Vrh Dno