Tako nesto i jeste u planu, probao sam kako bi izgledalo i izgleda odlicno 🙂bgillegal je napisao(la):...mada odmah mi je sinula ideja da na prednjem panelu odradis i ovo 🙂 izgledalo bi extra u kombinaciji sa nekoliko diodica 🙂[/URL]
Znam, to mi i jeste na umu, nego pokusavam da smislim kako da zamaskiram posle same diode a da ne pokvarim ceo posao 😉LUC1FER je napisao(la):...mogao bi da sa strane u plexiju izbusis rupu koji ces da ispoliras iznutra i ubacis onda LE diodu, mnogo dobro izgleda i ako dobro ispoliras plexi iznutra mozes ceo plexi da osvetlis sa samo 2 diode.
Da pretpostavim da si imao prethodno iskustvo s tim? Znaci bez ista da trljas ili da prodjes 2-3 sloja boje (tako ima na nekim siteove) , jednostavno uzimas autolak i farbas? 🙂bgillegal je napisao(la):otkacis sve i izbacis napolje....diode prelepis nekim selotejpom i uzmes neki skuplji autolak u ruke i ovajdis ga 🙂 super ce da izgleda 🙂
Kao sto sam vec napisao, u planu su i diode i crtez (front i druga bocna strana) i jos neke dzidzabidze i to vrlo skoro.M3 je napisao(la):... ali mogao si malo da se pomucis za prednju masku...npr. da je malo isjeces linije jedno ispod druge, ili da zalijepis neki grafit na nju , pa ona da zakacis neke diode...
Ma ima caka koliko god oces, ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari