Šta je novo?

Casemod - faza 2

• Začetnik teme Začetnik teme loco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovo vec itekako ima smisla.... super izgleda 🙂 + moja omiljena boja je crvena...tako da si me sad pogodio u zivac 🙂 mada odmah mi je sinula ideja da na prednjem panelu odradis i ovo 🙂 izgledalo bi extra u kombinaciji sa nekoliko diodica 🙂link

bgillegal je napisao(la):
...mada odmah mi je sinula ideja da na prednjem panelu odradis i ovo 🙂 izgledalo bi extra u kombinaciji sa nekoliko diodica 🙂[/URL]
Tako nesto i jeste u planu, probao sam kako bi izgledalo i izgleda odlicno 🙂

Poslednja izmena:
Super, stvarno he ideja odlicna ali si je pokupio, video sam ovo na gruntvilleu. Lep je prednji deo ali mi se ne dopada boja plexija. Ali svaka cast na trudu, stvarno.

Nije lose samo mogao bi da sa strane u plexiju izbusis rupu koji ces da ispoliras iznutra i ubacis onda LE diodu, mnogo dobro izgleda i ako dobro ispoliras plexi iznutra mozes ceo plexi da osvetlis sa samo 2 diode.
.
waiting for phase 3...

poz

LUC1FER je napisao(la):
...mogao bi da sa strane u plexiju izbusis rupu koji ces da ispoliras iznutra i ubacis onda LE diodu, mnogo dobro izgleda i ako dobro ispoliras plexi iznutra mozes ceo plexi da osvetlis sa samo 2 diode.
Znam, to mi i jeste na umu, nego pokusavam da smislim kako da zamaskiram posle same diode a da ne pokvarim ceo posao 😉
Hvala na sugestijama.

Btw, @ topuz: Priznajem da sam pre pocetka radova visio na moderskim forumima i gledao sta su ljudi po svetu radili, ali nisam nista konkretno kopirao. Verovatno sam u podsvesti imao nesto od onog sto sam video, ali ne stidim se 😉

Poslednja izmena:
Imam kuciste kao ti loco samo sto je maskica drugacija (ista boja).Ovo sto mene zanima je da farbam kuciste u skroz crnoj mat boji i nista drugo. Da li znas (ili znate)neki nacin (sa sto manje frke-nemojte se ukaciti za to) farbanje sto bi rezultirao u ravnomerno farbano kuciste? Ova sivkastocrna boja na Chiefce nije losa ali crna bi bila taman. 8)

otkacis sve i izbacis napolje....diode prelepis nekim selotejpom i uzmes neki skuplji autolak u ruke i ovajdis ga 🙂 super ce da izgleda 🙂

bgillegal je napisao(la):
otkacis sve i izbacis napolje....diode prelepis nekim selotejpom i uzmes neki skuplji autolak u ruke i ovajdis ga 🙂 super ce da izgleda 🙂
Da pretpostavim da si imao prethodno iskustvo s tim? Znaci bez ista da trljas ili da prodjes 2-3 sloja boje (tako ima na nekim siteove) , jednostavno uzimas autolak i farbas? 🙂
Rasmisljam da farbam kuciste i maskicu da ostavim sivucrnu. Probacu tako i ako ne valja farbacu i maskicu 😀

Poslednja izmena:
pazi maskicu ofarbaj...nek se osusi...onda fino ishmirglaj i opet 🙂 mada ti neces to kuciste da iznosis napolje na kishu itd... pa da mora toliko da ga obradjujes
nece farba da se skine ... nemas problema sa tim...samo skup sprej i furaj!

Dobro je ispalo , ali mogao si malo da se pomucis za prednju masku...npr. da je malo isjeces linije jedno ispod druge, ili da zalijepis neki grafit na nju , pa ona da zakacis neke diode...
Ma ima caka koliko god oces, ali ne svidja mi se jedino boja plexia koji si odabrao naprijed nego svako ima svoj ukus...
Svaka cas na trudu , to se cijeni 😉
Poz...:wave:

Svaka ti cast.Siguran sam da nije lako napraviti ovako nesto.
Cini mi se da si najbolje ostavio za kraj..........

M3 je napisao(la):
... ali mogao si malo da se pomucis za prednju masku...npr. da je malo isjeces linije jedno ispod druge, ili da zalijepis neki grafit na nju , pa ona da zakacis neke diode...
Ma ima caka koliko god oces, ...
Kao sto sam vec napisao, u planu su i diode i crtez (front i druga bocna strana) i jos neke dzidzabidze i to vrlo skoro.
Nego, ne znam sta cu da radim kad zavrsim sve 😉

Uzmes to kuciste i prodas pa opet kupis novo i sve tako :d
Poz...

Nazad
Vrh Dno