Uradi uninstall tih drajvera koje si dobio uz karticu. Pre toga skini drajvere Ivana Uskova (ne znam sad tacan lik ali ne mozes da omanes pretragom u google-u ili cak i na forumu ima 5 postova o Kworld gde je detaljno sve opsiano). Kad instaliras te nove drajvere vise neces moci koristiti programe koje si koristio vec moras skinuti druge:
- Za gledanje TV-a (Dscaler, Chris TV, Fly DS, JTV - ovo su najbolji od mnoooogo isprobanih)
- Za radio (Fairy radio, fly ds - samo ova dva rade, probano dvadesetak drugih)
- Za capture (IUVCR - moci ces da capturujes u bilo kom kodeku sa bilo kojom rezolucijom)
- Za daljinac fenomenalni ali za pocetak dosta komplikovani girder (uspostavio sam punu kontrolu nad kompjuterom pomocu njega - winamp, radlight, tv, radio, gasenje...)
Izgubio sam msesec dana skidajuci programe i drajvere za kworld, tako da sto se tice softvera drugi nemoj da trazis.]
DScaleru nisu potrebni drajveri, vec koristi svoje, tako da moze da radi i sa karticom kojoj drajveri nisu ubaceni. U spisku kartica nema KWorld (ima ali neki drugi model) te stoga ga podesim da radi kao Pixelview 878 ili tako nesto slicno.