Šta je novo?

Capture sa KWorld PCTV direktno u DIVX?

The Minister

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
619
Programi koji dolaze uz karticu nemaju ovu mogucnost, tako da za par minuta prave fajlove od 1 ili vise gigabajta. Da li je mogu ce da se direktno capturuje sa nekom kompresijom, recimo divx?

Uradi uninstall tih drajvera koje si dobio uz karticu. Pre toga skini drajvere Ivana Uskova (ne znam sad tacan lik ali ne mozes da omanes pretragom u google-u ili cak i na forumu ima 5 postova o Kworld gde je detaljno sve opsiano). Kad instaliras te nove drajvere vise neces moci koristiti programe koje si koristio vec moras skinuti druge:
- Za gledanje TV-a (Dscaler, Chris TV, Fly DS, JTV - ovo su najbolji od mnoooogo isprobanih)
- Za radio (Fairy radio, fly ds - samo ova dva rade, probano dvadesetak drugih)
- Za capture (IUVCR - moci ces da capturujes u bilo kom kodeku sa bilo kojom rezolucijom)
- Za daljinac fenomenalni ali za pocetak dosta komplikovani girder (uspostavio sam punu kontrolu nad kompjuterom pomocu njega - winamp, radlight, tv, radio, gasenje...)

Izgubio sam msesec dana skidajuci programe i drajvere za kworld, tako da sto se tice softvera drugi nemoj da trazis.]

DScaleru nisu potrebni drajveri, vec koristi svoje, tako da moze da radi i sa karticom kojoj drajveri nisu ubaceni. U spisku kartica nema KWorld (ima ali neki drugi model) te stoga ga podesim da radi kao Pixelview 878 ili tako nesto slicno.

Hvala ti puno.....potrazicu na google.....ti ako se slucajno setis linka posalji na PM....

Evo ovde, da nadje svako kome treba http://www.iulabs.com/index.shtml

A postoji li neki program za teletext, za koji pouzdano znaš da radi sa drajverima Ivana Uskova? Gore navedene programe, upravo skidam, tako da ne znam kako će sve proći, ali nadajmo se najboljem...

lazo jer mozes da posaljes neko podesavanje za girder posto nisam mogao da se snadjem u programu.

Laza je napisao(la):
Uradi uninstall tih drajvera koje si dobio uz karticu. Pre toga skini drajvere Ivana Uskova (ne znam sad tacan lik ali ne mozes da omanes pretragom u google-u ili cak i na forumu ima 5 postova o Kworld gde je detaljno sve opsiano). Kad instaliras te nove drajvere vise neces moci koristiti programe koje si koristio vec moras skinuti druge:
- Za gledanje TV-a (Dscaler, Chris TV, Fly DS, JTV - ovo su najbolji od mnoooogo isprobanih)
- Za radio (Fairy radio, fly ds - samo ova dva rade, probano dvadesetak drugih)
- Za capture (IUVCR - moci ces da capturujes u bilo kom kodeku sa bilo kojom rezolucijom)
- Za daljinac fenomenalni ali za pocetak dosta komplikovani girder (uspostavio sam punu kontrolu nad kompjuterom pomocu njega - winamp, radlight, tv, radio, gasenje...)

Izgubio sam msesec dana skidajuci programe i drajvere za kworld, tako da sto se tice softvera drugi nemoj da trazis.]

DScaleru nisu potrebni drajveri, vec koristi svoje, tako da moze da radi i sa karticom kojoj drajveri nisu ubaceni. U spisku kartica nema KWorld (ima ali neki drugi model) te stoga ga podesim da radi kao Pixelview 878 ili tako nesto slicno.

Ajde, ako je moguce, zakaci konfiguracioni fajl za Girder, da se ne zezam sa programiranjem - mrzi me type;

Ne znam koliko ce vam biti od koristi. Ovo je moj girder fajl za kworld. Na dugmetu minimize aktiviram winamp (brojevi 0-9 startuju playliste), zoom sluzi za chris tv, snapshot za radlight (ovo nisam dobro podesio) i mts za fairy radio.

Cackajte malo, citajte help, komplikovano jeste ali je bas mocno kad se nauci (ja jos nisam naucio sve). Mislim i da ne moze jednostavnije a da ima ovoliko mogucnosti.

Hvala za fajl...ako je namesteno, samo mi kazi kako se gasi komp preko daljinca pa da bezim u krevet?:)

Nisam podesio gasenje. Nisam hteo da stavim da slucajno ne pritisnem to dugme, vec sam hteo da podesim da moram da drzim odredjeno dugme vise sekundi da bi se ugasio. To jos nisam uspeo, ali 100% moze, samo sam slab sa vremenom. Cim podesim, javljam ovde.

Meni, kada pritisnem reset na daljincu, izbaci poruku " Ako zelis da ugasis komp pritisni power, itd", Ja pritisnem power, i komp se gasi....Znaci reset pa power.....i to je to.......:)

Nazad
Vrh Dno