Šta je novo?

Capital Punishment (Amiga)

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Verovatno deset godina pokušavam da pokrenem ovo legendarno ostvarenje na kome je radio naš razvojni tim.

I današnji pokušaj sa najnovijom verzijom WinUAE nije ništa promenio. Normalno instaliram Workbench 3.1, instaliram igru na HDD i pokrenem je, ali jedino što dobijam jeste crni ekran, kao i uvek.

Ovaj Youtube snimak pokazuje da je pokretanje preko emulatora očigledno moguće, ali meni nije jasno na koji način.

[youtube]Vf7yyTvvUXw[/youtube]

Da li je neko od vas uspeo da pokrene Capital Punishment i kako? Pominju se neke varijante preko WHD Loada, ali je za mene to velika nauka.

Poslednja izmena:
Nesto mi je maglovito u secanju ali ako se dobro secam to je bilo i na amigi malo cupavo da radi.Naime na goloj a1200 radi bez problema a s turbokarticama zna da pravi probleme.Dakle probaj da postavis konfiguraciju u winuae za default a1200 68020 ,aga chipset,2mb chip ram.
Koju verziju kickstart roma koristis, verovatno mora da bude verzija za A1200 ili A4000.

Koristim 3.1, njega i zahteva. Što se tiče konfiguracije, probao sam default varijantu, ne pomaže.

Ne ne zahteva 3.1 rom radi najnormalnije 3.0 na pravoj a1200 je tako bilo.Mene nesto zezaju ovi poslednji winuae ne emuliraju mi nesto aga grafiku a i na opciji host za displej setings dozvoljava mi samo 16 ili 32 boje. Trenutno je u pitanju winuae 2.2.0

edit : Evo nisam bio lenj isprobao sam na ovoj konfiguraciji winuae 2.2.0 koja me inace zeza u radu s WB-om i radi sve ok.Doduse ja sam "instalirao" tu verziju sto je kao WHD Load i radi.Konfiguracija u winuae je 020 2mb chip + 8mb fast ram.WB 3.1 na kickromu 3.0 .Raspakovao arhivu CapitalPunismentAGAHD.lha iz workbencha i dobio DIREKTORIJUM capital punishment u kome je start ikona i gle radi.

Poslednja izmena:
Hvala, sada radi odlično :)

Ljudi ... super! bas cu probati...

Ovo znaci puno! Sobzirom da sam jedan od autora pomenute igre ;) ...

jmn.

Ljudi ... super! bas cu probati...

Ovo znaci puno! Sobzirom da sam jedan od autora pomenute igre ;) ...

jmn.

Dzemo, ti si legenda i ucestvovao si u grafickoj izradi vecine igara koje su stigle s ovih prostora bez obzira na platformu.
Ako se ne varam sad ce i Race After 1977 za Iphone? ;)

OCE! trebalo bi za bozicne praznike (zapadnjacke) =)

Nazad
Vrh Dno