Šta je novo?

Capcom Has A “Shocking” Surprise For Fans

Ivan®

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
855
800pxcapcomlogo400x73.png

Capcom has a secret. A secret that will “shock game fans to death” and only one man outside of Capcom knows what that secret is. That person would be none other than Devil May Cry(1) ,Bayonetta director, and former Capcom employee, Hideki Kamiya.

According to reports in Japan, while having drinks with Capcom’s Jun Takeuchi, the person promoted to corporate officer with “extra responsibilities” after Keiji Inafune’s departure, Kamiya-san was told information that ( in his words ) will shock fans.

What that information could be is anyone’s guess. Stay tuned!

http://thesilentchief.com/2010/11/23/capcom-has-a-shocking-surprise-for-fans/

Ko zna sta je ovo, mozda rebootuju Resident Evil kako treba (u najboljem slucaju), ako se Kamiya ukljuci :)

Mogla bi da bude i neka totalna glupost od danasnjeg Capcoma, ali eto, da ispratimo...

Pritom 'ladno ne napisu da je Kamiya rezirao Resident Evil 2 i radio i na kecu, a pomenu ovo ostalo...

Nadam se i da nije previse pio sa Takeuchiem koji je odgovoran za RE 5 :)

Poslednja izmena:
Jos Mikamija da mole i opet imaju sansu da prave dobre igre.

Stvarno ne znam shta to moze Capcom da izbaci 'shocking' a da nije vec zasterelo i prevazidjeno odavno :d Jedino nesto potpuno novo shto nikada nisu uradili :d

Najava najave za igru, smucilo mi se to u danasnjem gamingu.

Stvarno ne znam shta to moze Capcom da izbaci 'shocking' a da nije vec zasterelo i prevazidjeno odavno :d Jedino nesto potpuno novo shto nikada nisu uradili :d

Pa jedino ako su bas sad odlucili da se vrate u normalu :)

Ako bude shocking kao ove earth shattering apple najave, možemo da očekujemo nešto totalno minorno i retardirano nebitno...

svi, ali svi su postali vapour spinneri...

Pa zar se neko normalan prima na to uopshte ? :d Cekash da se pojavi pa sam procenjujesh da li je "shocking", to se samo americhka (a i po neka nasha:)) deca loze na ovakve "vesti", ne bi one ni postojale da nema ko da se prima na njih :d

Poslednja izmena:
To oni pisu da ce da bude shocking, nije da ja sedim i drhtim cekajuci da budem sokiran :)

U krizi su vec godinama, ali ja ih ne otpisujem bas skroz, ocekujem da bi mogli makar da probaju da promene pristup i krenu sa necim novim. Pominju znacajne ljude iz prva dva Residenta, pa bi neki reboot i mogao da se desi. Kako god bilo, nesto na tu temu bih voleo makar da vidim...

Bilo bi najmocnije da najave neki Lost Planet 3 ili tako nesto - tad bi stvarno sokirali :D

Za mene bi shocking bilo da naprave nesto sto valja :).

Resident Evil 2 Remake u stilu keca i zero-a je nesto sto bi mene sokiralo :)

Nikako reboot, samo povratak korenima.

Možda naprave novi kontroler koji korisnika zvekne strujom kada pogreši, to bi baš bilo "shocking".

Mozda ce izaci capcom vs snk 3 :)

Samo da ne bude neko ukstanje serijala, poput bezvezarija tipa Kratos u MK, ili Marcus u Lost Planet 2.

Resident Evil Online Shooter napravljen od strane Slant Sixa. Ko hoce da se kladi? :)

Vec su se jednom proslavili sa RE Gun Survior-om. :d

jel ima neki capcom heroj vezan za struju ili tako nešto?
pošto mi ovo naglašavanje shocking to death fraze više vuče na to, da će napraviti neki HD od nekog starog heroja.
Posted via Mobile Device

Možda je u pitanju nastavak Darkstalkers serije. Napravili su dobar posao sa Street Fighterom pa je moguće da žele da ožive i ostale borilačke franšize.

Osim toga jedino što mi pada na pamet jeste novi Dino Crysis.

Resident Evil Online Shooter napravljen od strane Slant Sixa. Ko hoce da se kladi? :)

Necu da se kladim jer se i meni cini da je ovo. Na njihovom sajtu i pise da rade na nenajavljenoj igri poznate franshize.

Everyone here at Slant is very excited as we begin development on an amazing new project. The title is unannounced so far but we are very pleased to be working with our new publishing partner on a world class franchise!

Nazad
Vrh Dno