Šta je novo?

Canyon mp3 plejeri

zmija

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2004
Poena
619
Vasa iskustva sa doticnim uredjajima posebno me zanima model cn-mp3sd. Hvala unapred...

Pa ljudi ne verujem da niko nije probao ovaj plejer, znaci necu da smaram ali nigde nisam naleteo na review za njega. Cisto me zanima sta stvarno nudi ovaj plejer za 60 evra??? Realno ako je zvuk imalo kvalitetan to je definitivno best buy...

Posto niko ne odgovara ja poludeo pa kupio canyon od 512 mb sa radijom za nekih 90 evra. Moze i jeftinije da se nadje za oko 80, ali me mrzelo da cekam. Pa cisto da javim utiske ako je neko zainteresovan za isti. Dizajn je fin, to se vidi i na slikama. Potreban je kabl za povezivanje sa racunarom, ali ga on automatski prepoznaje tako da ne treba nikakav dodatni softver i drajveri... Najbitnije ZVUK. Moram reci da je dobio prelaznu ocenu. Sasvim solidan zvuk, cak i sa originalnim slusalicama (jos nisam probao neke druge-bolje). Bass je ok i moram reci da mi se cini da je zvuk bolji nego na megasticku i svim plejerima tog ranga. Nisam preterano koristio fm, ali je ono sto sam cuo sasvim ok. Jedina mana koju sam primetio je da nema (ili ja nisam nasao) biranja razlicitih kvaliteta za voice record koji je jako dobar... Sve u svemu definitivno nisam pogresio i za te pare nisam naisao na nista bolje. Napomena da se ovaj model plejera radi u dve verzije od 256mb (cn-mp3sd, 60-70 evra) i od 512mb (cn-mp3se, 80-90 evra). Nadam se da ce ovo nekome pomoci, poz.

Drago mi je što sam nabasao na ovaj tvoj post. Ja se razmišljam da uzmem prilično jeftin CANYON MP3 Player CN-MP5NDD, 256MB Flash za nekih 45€. To je sportsline, nema ekran i koliko sam video može direktno u USB da se ubaci, bez dodatnih kablova. Ekran mi nije ni bitan, bitno je da ima 256mb i direktno da ide u USB port. Bio sam ekstra sumnjičav zbog cene, ali ionako je to 45€, otprilike duplo manje nego što bih platio neki Creative, za koji i nemam pare. :D

Hvala na informacijama. Još ako možeš da mi kažeš na PM gde si ga kupio. Hvala.

'Ebi ga, evo upravo videh u oglasima iRiver sa 512Mb za samo 100 evrica, 3 meseca star, znaci jos 9 meseci garancije...

Nazad
Vrh Dno