Šta je novo?

CANON - zavesica

Fidelio

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
619
Da li ima ovde profesionalaca ? Treba mi dobar i pouzdan serviser -
iscurela mi zavesica na starom dobrom CANON EOS 1000,
i naravno da nije gulikoža.
Hvala unapred :,,:

Fidelio je napisao(la):
Da li ima ovde profesionalaca ? Treba mi dobar i pouzdan serviser -
iscurela mi zavesica na starom dobrom CANON EOS 1000,
i naravno da nije gulikoža.
Hvala unapred :,,:
Probaj kod matorog Raje, nikada nije bio derikoza, jos ako mi doneses flasu ljute odradice omah

E do q! :bottle:
Kad su srusili Boku (kafana u centru bgd koja je srusena krajem `80ih, inace teski cumez sa iskljucivo stalnom alkoholicarskom klijentelom) promenio je ordinaciju!, pa je neko vreme umeo da se vidja u srpskoj kafani, i obliznjim kaficima jer mu je u blizini bila radnja.

Raja je dobar covek, bez zezanja (ne znam dal` ovde ima ljudi koji se secaju njegove panoramike od pre 20 godina) al` je mnogo tvrd za opravke, mnogo ljudi ga juri, pa nikada nije uspevao sve da stigne, tako je uvek bilo kad god bih ga sreo. Skoce mu na kicmu reporteri politike, uvek neka hica, a on covek nikoga ne moze da odbije, svakom bi da ucini.
Ako me secanje ne vara, sad ce da bude 15.ta godina kako mi kod njega stoji pentax mx. Nadam se da ga je bacio da mu ne pravi krs.

Hocu da kazem - preciziraj mu da ti treba u nekom normalnom roku 7-10 dana

I jos hocu da kazem da ga treba zastiti dekretom - kao znamenitost beograda. Taj je umeo da bude trazen k`o zlato.

Poslednja izmena:
Imas servis-radnju u Djure Djakovicha, odma posle pumpe na uglu sa Francuskom, jedna baraka sa desne strane. Tu radi dobar majstor, ali nije jeftin. Uostalom , odnesi i pitaj za cenu, pa ako ti odgovara , onda OK.

Ili jos bolje, baci to u kontejner i lepo kupo Canon 300D i uzivaj. Ako ne radis mega-boarde i A2 plakate za stvarno zahtevne klijente ili ne gajis iskljucivo L objektive, bolje ti nikada u zivotu nece ni zatrebati, iskreno!

Znam Raju jos dok je pocinjao sa radom, kao "podstanar" u ujakovoj casovnicarskoj radnji u Zemunu. Pre toga je bio na praksi u Kelnu. Tada jos nije na radnji drzao natpis "ne popravljam ruske aparate" 😀

Koliko se secam, on je bio jedina alternativa Zecu koji je imao radnju pored pasaza na obilicevom vencu - a taj je drao za popravke k`o musa jarca.
Za fanatike sa ruskim skalamerijama je postojao ovlasceni servis yugocomerca u sarajevskoj.

E, taj servis u Sarajevskoj je bio pun "struchnjaka". Tri puta sam svojevremenoo nosio foto aparat na istu popravku i na kraju sam digao ruke od njih.

Za onog pored pasaža na Obilićevom vencu čuo sam od prijatelja mnoge ružne stvari ne samo u vezi cena.
@testthenext - ne bih da ga ćušnem u kontejner- mnoga fina i lepa dešavanja se vezuju za tu spravicu a ja sam od onih emotivaca koji se vezuju, kad bi video šta sve ovde stoji po policama sve bi ti bilo jasno
Hvala svima na informacijama i sugestijama
Pozdrav

Ja se vezujem za ono sto mi te spravice naprave... a one su prolazne.... Uostalom, da je neki AE-1 ili F1 i sl. pa ajde, ovako... ipak nije to to 🙂

Nazad
Vrh Dno