burnaby je napisao(la):Interesuje me misljenje o Canon G2/G3 u odnosu na Nikon CoolPix 4500 digitalcima. Koji od ova dva digitalca je predstavlja bolju kupovinu. G3 ima 4Mpix i 4X oz a takodje i Nikon 4500 ima 4Mpix i 4X oz. Canon je skuplji nekih 70 CND-a.
A ako ti treba aparat za skljocanje kupi Olympus C40 ili C50
Spotter je napisao(la):Oces iskreno?
Ja imam S30 koji sam nameravao da prodam (imas moj oglas od pre 7 dana). Prekjucer mi je stigao G2, i nakon pedesetak snimaka sam uvideo da bukvalno nema znacajne razlike u kvalitetu slike. Cak ni u ostrini, eventualno minorne razlike na makro fotografijama. G2 ima brzu optiku (F2.0) i vece baterije, ali je barem duplo tezi i kabastiji i mnogo skuplji, sto sve po meni trazi jace pokrice u kvalitetu fotografija. Iznenadilo me i to da G2 ima manje funkcija od S30 (My camera, itd), kao i jace hromatske aberacije. Okay, i 4Mpx, ali to je razlika od 10% u maksimalnoj rezoluciji slike. 3.2Mpx je sasvim dovoljno osim ako hoces da stampas postere. Ne vidim zasto bih menjao S30.. (hoce neko da kupi G2?).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari