Šta je novo?

Canon S50

eki86

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
320
Posto odavno pratim digitalne fotoaparate do 150e, svi ljudi najvise hvale Canon A530, pa sam razmisljao da uzmem njega, nov ili polovan. Pre neki dan sam naleteo na Canon S50 sa 1GB memorijom, star 10 meseci za 80e. Pa sta mislite dal je to dobra kupovina (mislim na s50) ? Kolko traje kod njega baterija, kad je nova naravno?

za te pare bi ga definitivno vredelo uzeti ako mu je sve ok...
jedino ne verujem u tu starost... mislim da se s50 pravio pre 2 godine, ako gresim neko od canonovaca ce me ispraviti...

jedino sto me plasi je baterija, tj. sto nemoze obicne AA baterije, ne znam sto al me nervira! jel imao neko mozda iskustva sa tim aparatom ???

Koristio sam S45, njegovog prethodnika i prilicno mi se dopao. Odlicna izrada, zadovoljavajuca brzina, odlican kvalitet fotki...

Ne znam sta ocekujes za 80EUR?

Ja koristim S50 vec trecu godinu, super aparat. Originalna baterija jos uvek traje, mada ovi "neoriginalni" koji mogu da se kupe me nisu odusevile vekom trajanja... ali ipak, original kosta 70e, a ovi ostali su 1700 dinara...

Sve u svemu veoma zadovoljan uredjajem, i mene buni malo ta starost od 8 meseci, posto se to ne proizvodi sigurno oko godinu dana.... mozda je negde stajalo na lageru....

Turbo

Nazad
Vrh Dno