imam problem sa kertridzima,posle prvog praznjenja kertridza uspesno sam resetovao stampac i napunio kertridze i stampao super...kad su dotrajali kertridzi kupio sam nove i stampao neko vreme,sad sam napunio opet i nece da stampa...sumnjam da je otisla glava na kertridzima...kako da proverim dal su kertridzi ispravni...hvala puno....
Ja imam Canon Pixma MP140 i imao sam sličan problem tj. kada sam davao na štampu kod prvog korišćenja nakon refila dobijao sam poruku da nisu instalirani kertridži.Probaj ovo (mada vidim da si već to radio) meni je resetovao ketridže i sada radi bez problema i ne pale se nikakve lampice za upozorenje.Trebalo bi da se uradi tzv. reset nivoa mastila pošto je refilovan kertridž. Probaj sledeće:
1.Isključi kabl za napajanje štampača
2.Pritisni i drži ON/OFF taster i priključi kabl za napajanje u mrežu,pritisni STOP/RESET taster 2 puta i potom pusti ON/OFF taster.
3. Sačekaj oko 10-tak sekundi,štampač će prikazati broj 0,sa tasterom + povećaj na 1 i pritisni COLOR taster nakon čega će se upaliti dve lampice,jedna za običan,a druga za foto papir.
4.Stavi papir u štampač i pritisni ON/OFF taster 2 puta i štampač će nešto odštampati,ako neće pritisni COLOR tater jednom i onda bi trebalo.
5.Nakon što štampač odštampa stranicu,ponovo će prikazati boj 0,otvori poklopac štampača i izvadi kertridže.Isključi štampač iz naponske mreže,zatvori poklopac štampača i uključi ga u mrežu.
5.Vrati napunjene kertridže u štampač
Nadam se da će ti pomoći.Pozdrav.