Šta je novo?

Canon lide 25 VS. HP Scan Jet 2400

pega022

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
309
Dvoumim se izmedju ova dva skenera?
Canon sam koristio i nije los,malko je sporiji ali u sustini je ok. Sada me zanima da li neko ima ovaj HP i kako se pokazao u radu. Posto radim skeniranje dokumenata i knjiga
ovaj aspekt upotrebe mi je bitan tj. brzina pri istom. Hvala unapred.

Dvoumim se izmedju ova dva skenera?
Canon sam koristio i nije los,malko je sporiji ali u sustini je ok. Sada me zanima da li neko ima ovaj HP i kako se pokazao u radu. Posto radim skeniranje dokumenata i knjiga
ovaj aspekt upotrebe mi je bitan tj. brzina pri istom. Hvala unapred.

Scanjet 2400c je bolji skener od tog Lide-a.

Izvini bio sam zauzet hvala na odgovoru i da li mi mozes pojasniti zasto?
Jel brzi,bolje skenira i sl.

Nikadu zivotu ne bih kupio HP skener prvenstveno zbog shit softvera.

Ja sam imao i LIDE 25 a sada LIDE 70 i skroz sam zadovoljan. I bolje je da kupis LIDE 70, brzi je i daje kvalitetnije skenove. I Canonov softver je za tri duzine ispred HP-ovog.

Nikadu zivotu ne bih kupio HP skener prvenstveno zbog shit softvera.

Ja sam imao i LIDE 25 a sada LIDE 70 i skroz sam zadovoljan. I bolje je da kupis LIDE 70, brzi je i daje kvalitetnije skenove. I Canonov softver je za tri duzine ispred HP-ovog.

Jedino sto je Canonova reprodukcija boja na tim skenerima jedno 20 duzina iza HP-a :D:D:D

Ne znam zasto mislis da je to tako ako bi objasnio bilo bi od pomoci.
Ja recimo privatno imam lide25 i prezadovoljan sam pre svega upotrebljivoscu gurnes ga u USB i radi ne moram da nosim adapter i mnogo je manji i lakshi e sad sa tehnicke strane mislim da daje lepe boje. Ako ima neko neki link ka testovima pa da vidimo.

Nazad
Vrh Dno