dc2110984
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 154
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i9-11900k, Arctic Freezer II 360
- Matična ploča
- ROG MAXIMUS XIII APEX Z590
- RAM
- Trident Z Royal 32GB DDR4-4266
- GPU
- ROG-STRIX-RTX3080-O10G-WHITE-V2
- Storage
- Samsung 980 Pro
- Zvuk
- Razer 2.1
- PSU
- Asus ROG Thor 1200w
- Kućište
- Thermaltake Core P5 TG Ti
- Monitor
- ROG Swift PG279QM
- Miš & tastatura
- Logitech G PRO, LOGITECH G903 LIGHTSPEED HERO
- Laptop
- Asus Zephyrus G15 2022, Ryzen 9 6900HS, RTX 3060, DDR5 16GB, 2TB Samsung Pro 980
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
- Steam
- 3dunderground
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Ljudi imam problem sa pomenutim skenerom!
Kad ga instaliram na jedan korisnicki racunar (koji je na XP SP3 platformi) ne mogu prvo da ga nateram da krene da skenira, a kada posle nekoliko puta vadjenja USB-a uspem da ga nateram da se pomeri nece da upali lampu na senzoru za skeniranje i izbacuje mi crnu sliku na monitoru jar je CRNO i video posto lampu nije upalio.
Inace prima napajanje preko USB-a!
Sad, da ga ne bi vracao dobavljacu kao neispravnog resim da ga zakacim na svoj lap top da budem siguran, kad ono RADI. Sa obicnim driver-om bez dodatnog software-a i to sa CD-a koji sam uz njega dobio!
Pomislim, mozda je korisnicki racunar slab da ga napoji preko USB-a, ali kada sam onda probao na naj slabijem racunaru u firmi i to preko USB produznog kabla radio je bez greske!!!
Ne znam sta bi mogao da bude problem
Pomagajte ljudi!:zgran:
Kad ga instaliram na jedan korisnicki racunar (koji je na XP SP3 platformi) ne mogu prvo da ga nateram da krene da skenira, a kada posle nekoliko puta vadjenja USB-a uspem da ga nateram da se pomeri nece da upali lampu na senzoru za skeniranje i izbacuje mi crnu sliku na monitoru jar je CRNO i video posto lampu nije upalio.
Inace prima napajanje preko USB-a!
Sad, da ga ne bi vracao dobavljacu kao neispravnog resim da ga zakacim na svoj lap top da budem siguran, kad ono RADI. Sa obicnim driver-om bez dodatnog software-a i to sa CD-a koji sam uz njega dobio!
Pomislim, mozda je korisnicki racunar slab da ga napoji preko USB-a, ali kada sam onda probao na naj slabijem racunaru u firmi i to preko USB produznog kabla radio je bez greske!!!
Ne znam sta bi mogao da bude problem
Pomagajte ljudi!:zgran: