Šta je novo?

Canon Legria FS 306

Leckov

Slavan
Učlanjen(a)
16.02.2010
Poena
345
vxtvt.jpg

http://www.canon.rs/For_Home/Product_Finder/Camcorders/standard_definition/LEGRIA_FS306/

http://www.itsvet.com/tekst/canon-legria-fs306/3447/

Da li ima ko ovaj kamkoder ili kamkoder iz ove serije? :) Utisci, preporuke?

Kako trazi SDHC karticu, koju preporucujete da uzmem (32gb)? Imajuci u obzir kvalitet i cenu :)

Prema prilozenim specifikacijama, da li mogu bez pardona da je pazarim? :)
Da li ima konkurenta u cenovnom rangu (20.000)?

Vidim niko ti jos ne odgovara. Ja bih se ubacio i jedino sto mogu da kazem je da ako je novac u pitanju, bolje sacekati jos malo da padnu cene ili skupiti novac pa uzeti neku od povoljnijih HD kamera (pa makar bila samo 720p a ne 1080p). To je moje misljenje i smatram da je mpeg2 i 720x480(576) rezolucija vec prevazidjena. Npr. vec sam citao kako je neka firma (zaboravio sam da li je Toshiba) napravila TV sa duplom HD rezolucijom. Isto tako negde se na forumu pomenula i tema buducnosti HD-a, u smislu da je naredni korak= filmovi u 2x1920 rezoluciji (upravo kao onaj TV)...
Sta misle drugi?

Koliko sam uspeo da pratim slicne teme, HD nije preporucena zbog sklonosti da se kvari. Narocito u ovoj cenovnoj kategoriji (100 evra vise).

Slika nije bogznakako detaljna, ali ako uzmem u obir kapacitet (20 sati) i trajanje baterije (3 sata), meni je ovo sasvim dobar izbor :)

Ne mogu da cekam, jer ovo treba da bude poklon :) Mene zanima da li za ove pare ima neceg boljeg ili da uzmem ovu kameru? :)

ako je za poklon onda ok. ima izreka "poklonjenom konju se u zube ne gleda"... tako nekako :D
A inace prvi put cujem da se ne preporucuju HD kamere zato sto imaju sklonost da se kvare??? Ne znam da li si procitao temu koju sam otvorio pre neku nedelju (Full HD kamkorderi), i tamo samo pomenuo da imam jednu "HD igracku" koja kad se prevede kosta oko 100E. Imam je 9 meseci i nikakav problem nisam imao sa kvarovima. A opet u toj temi niko nije pominjao probleme sa kvarovima.

Nazad
Vrh Dno