Šta je novo?

Canon EOS 300D

Overkill

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2004
Poena
320
Da li neko ima iskustva sa ovim aparatom.Nasao sam polovnjaka za 300e pa me zanima da li da ga uzimam ili ne.Imam relativno malo iskustva sa dslr apartima (i dosta sa slr:) ), tako da me zanima apsolutno sve.

Poslednja izmena:
Heh....cena je stvarno minimalna za taj aparat ali to znaci da je masina ishasnirana do kraja, kolega je 300D nosio na popravak jedno 5 puta u roku od 2 godine a to je sve kostalo ohoho, mani se bolje polovnih fotoaparata (pogotovo DSLR) i ustedi lovu za neki 350D ili 400D ako mu cena bude prihvatljiva.

Zamena zavesice je 65e, i za ove pare se isplati da ti rikne istog dana kada ga kupish, pogotovo ako je u kit varijanti. Ako nije, ispashce te oko 400e (aparat, zamena zavesice i kit) i opet je to bestbuy varijanta.

Ako si navikao na SLR, nijedan prosumer za 400e ti nece biti dovoljan.

Ja sam moj sa gripom, dve baterije, zamenjenom zavesicom i kit objektivom neogrebanog prodao za 420 pre pola godine, tako da 300e danas bez ichega uopshte nije toliko suluda cena.

Poslednja izmena:
Po meni je prodaja 300d-a u dobrom stanju stavka koju treba zaobici, jedino ako se krizira sa kintom. Odlican aparat koji vredi mnogo vise, cak i polovan ;)

Nazad
Vrh Dno