Šta je novo?

Canon A720IS alternativa??

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Poshto se A720IS skoro i nemoze vishe naci zanima me koji da uzmem kao alternativu umesto njega ( Canon nishta drugo ) ?? Netrazim nishta specijalno ali vec kad kupujem nek je to neshto shto ce me sluziti 3-4 godine. Mislio sam na A1000IS. Shta mislite o njemu ?? Koliko je loshiji/bolji od 720IS ??

Samo aparati sa ovog linka:

http://www.pinsoft.com/servlets/main

Do 16k din.

Hvala na predlozima, verovatno ce da bude A1000IS kad je dobio toliko predloga... :)

:d
A i ja bas hteo da procitam nesto pametno. Kao, razmisljam da se ipak zadovoljm sa 590is, ako vec nema adekvatne zamene za 720

Nerazumem shta si hteo reci ?? Jel A1000IS losh ili shta ??

Gledao sam i 590IS ali mi se nesvidja to shto ima video zapis od samo 20FPS...
Da video sam video sa njega i izgleda i vishe nego dobro za fotoaparat ali ja bi ipak 640x480@30 FPS....

Htedoh reci da i mene zanima kakav je taj 1000is, a niko rec da bekne.
A takodje mi se kod 590ke ne svidja tih 20fps, iako je drug koji ga je nosio na letovanje pre dva meseca, doneo odlicne klipove.

I na kraju sam uzeo neshto shto nema veze ni sa 720IS ni sa 1000IS: IXUS 80IS :d

Nadam se da nisam pogreshio poshto nisam neki photo freak kao vecina shto uchestvuje u ovom podforumu :D

:wave:

Shta to znachi photo freak, pa za 10 dana chitanja ima da udjesh u fazon i znash sve o fotoaparatima, ili bilo kojoj drugoj temi, bitno je samo da li te interesuje da saznash :)

I na kraju sam uzeo neshto shto nema veze ni sa 720IS ni sa 1000IS: IXUS 80IS :d

Nadam se da nisam pogreshio poshto nisam neki photo freak kao vecina shto uchestvuje u ovom podforumu :D

Nisi se bas usrecio sa 80IS devojka ga ima i po danu je super... ali nocu i gde god nema dovoljno svetla zaboravi na bilo kakve fotke na kojima se nesto vidi...

Nisi se bas usrecio sa 80IS devojka ga ima i po danu je super... ali nocu i gde god nema dovoljno svetla zaboravi na bilo kakve fotke na kojima se nesto vidi...

Pa dobro... Zasad nisam imao prilike da slikam po mraku pa cu videti kako ce se pokazati. Samo mogu reci da je razlika naspram mog starog A400 velika...

Pa dobro... Zasad nisam imao prilike da slikam po mraku pa cu videti kako ce se pokazati. Samo mogu reci da je razlika naspram mog starog A400 velika...

Imao sam prilike da slikam u mraku i ja sam zadovoljan kvalitetom slika. Naspram A400 razlika je nebo i zemlja...

Pa ako je to tebi dobro onda ok... ono sto sam ja video da radi u mraku... bolje da napisem ne radi u mraku :D bitno je da si ti zadovoljan...

Pa ni jedan od kompakt aparata ne mogu da naprave fotografiju "u mraku", a pogotovo ti mali. Mogli bi uz neki eksterni blic pa da se okine preko kockice :d

Hvala, kupio juce u drugoj prodavnici sa liste.

Nazad
Vrh Dno