Šta je novo?

Canon A70

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
620
Eto sad kad sam postao ponosni vlasnik ovog aparata, zeleo bi da se informisem gde ima CF kartica da se kupe i za koje pare? Kojih proizvodjaca? Takodje gde mogu da nadjem torbicu za doticni aparat?

Pozdrav i hvala unapred!

Budi ljubazan kazi mi/nam gde si ga kupio, koliko para, nov ili ne i ono najbitnije DA LI IMA JOS?? :)
Pozdrav

Juce, u Premieru. Aparati su stigli preksinoc i cena je 425. Naravno nov sa garancijom. Ne znam da li ima jos, probajte.

Sad, da li neko moze da odgovori na moja pitanja? :rolleyes:

Uzeo sam Transcend Ultra kod Milana sa foruma. Mislim da sam platio oko 50EUR 128MB, a covek radi u omrazenom Im.... Ako on nema vidi za Transcend u Pin-u, valjda su oni uvoznici. Ima i jeftinijih ali za malu razliku u ceni bolje uzmi kvalitetniju karticu. Ako naletis uzmi i SunDisc kartice jer bi takodje trebalo da budu OK sto se tice kvaliteta.

ima a70 na forumu za pristojnije pare, ali ok kad ljudi vole da se razbacuju ;)
cf se prodaje na svakom cosku, pa i u premieru, pitanje je samo koliko para hoces nekome da poklonis za nesto sto na drugom mestu kosta znacajno jeftinije. ;)
torbicu mozes da uzmes u profoto-u za cca 800din plus dobices mali stalak za aparat
pozdrav

drjackyll je napisao(la):
Juce, u Premieru. Aparati su stigli preksinoc i cena je 425. Naravno nov sa garancijom. Ne znam da li ima jos, probajte.

Sad, da li neko moze da odgovori na moja pitanja? :rolleyes:

Ajoj ne bi da se mesam, ali zar nije premnogo dati 850 nemaca za taj digitalni fotoaparat?!
I ja se nesto razmisljam da ispazarim jedan, ali kada bolje razmislim za tu lovu mogu da kupim neku kamericu... ne znam bas cene ali su tu negde - onu malecnu i voziiii

Preko "coveka" sam dobio ovaj aparat (Canon A70) iz Kanade i kostao me cirka 300Evra. Znam da nije to bas BEST BUY, ali nisam mogao drugacije da izvedem. Odmah imam jedno pitanje: Zoom tockic i okidac su klimavi (bukvalno deluju kao da nisu najbolje pricvrsceni). Sve radi normalno, ali me ovo malo buni. Aparat je FENOMENALAN, jedina moja primedba je da je ona plastika (staklo?) koja pokriva displej IZUZETNO podlozna grebanju. Elem, vec posle par sati igranja sa aparatom, pri cemu sam ocekivano bio izuzetno oprezan sa novom igrackom, pojavile su se ogrebotine.

2nd to none je napisao(la):
torbicu mozes da uzmes u profoto-u za cca 800din plus dobices mali stalak za aparat
pozdrav

Ajd malo poblize o ovoj torbici i gde je taj profoto (ili su to one radnje svuda po gradu:)?

Zilet, meni treba stalak, zbog 10x zooma ;)
Delimo troshak?

3610909 pa pitaj jel imaju sta ti treba.. prodavnica je na terazijama, objasnice ti oni tacno ako budes isao

Polako bre momci, ja sam imao razloga zasto sam bas tamo kupio i toliko platio. ,) Nije sve kao sto izgleda... Bilo je tu dosta pogodnosti, pa ne mislite valjda da sam pao sa Marsa! :mrgreen:

Neverovatno kako se neki odmah prime...

NHF, ali 2nd to none, kod tebe sigurno ne bi dobio ono sto sam dobio kod njih. Jednostavno svako ima svoje prioritete.

A sad veliki pozdrav i idem da se slikam! :D Inace aparat je fantastican.

U cemu je problem sa vama dvojcom. :? :confused: :brow:

Obojca mi delujete kao ql likovi, ali kad se nadjete na istom topic-u, nastane pljuvka i haos. :whip

Hajde iskulirajte se momci...

Veliki pozdrav! cheers

Za drivera i Amona....

Ponasate se ko dva retarda od 10 godina, obrisao sam vam postove i brisacu i dalje...

Ha ha ha ha ha, stvarno bre ljudi... s kim ja diskutujem na ovom forumu...

Posto je u ovoj diskusiji ucestvovalo par ljudi koji su pazarili A70 i eksplicitno da pitam: Da li su na svim modelima tockic za zoom i okidac malo "labavi"?

predicb je napisao(la):
Posto je u ovoj diskusiji ucestvovalo par ljudi koji su pazarili A70 i eksplicitno da pitam: Da li su na svim modelima tockic za zoom i okidac malo "labavi"?

Na mojoj je okidac veoma cvrst (valjda normalno), a zoom je veoma, veoma malo labav. Jedva da se primeti.

momci stvarno ste preterali!

postove sam vam ovoga puta ja obrisao

Nazad
Vrh Dno