Šta je novo?

Canon a60

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
Sta mislite o ovom fotoaparatu?

S obzirom da imam doticni mogu reci da sam zadovoljan, mada sve zavisi po kojoj ceni ga nabavljas, tj. zavisi koje su ti alternative i sa kolikim budzetom raspolazes, za sta ti treba...

Takodje preporuka. Solidan aparat za kucno slikanje, a uz malo truda dobijaju se odlicni rezultati. Takodje obrati paznju na cenu!

a o A70

A70 ce ti mnogi nahvaliti :D
Verujem da ga pola foruma ima (ili barem polovina onih koji imaju fotke), ali bih ja pre toga prelistao malo stare threadove i upoznao se sa problemima koje su ljudi imali s njim, pa onda razmislio o nekoj alternativi ili mozda cak i o A80 ako bih mogao da ga nabavim po pristupacnoj ceni (preko su mnogo jeftiniji ako imas neku semu)...

Ako zelis da kupis aparat moras prvo da odlucis koliko € zelis da potrosis. Lakse bi nam bilo da te posavetujemo ako odredis neku sumu.

Thread o A60/70 je sticky. Toliko o popularnosti ovih modela.

pa recimo 300 evrica je fond za njega

Ma uzmi A60 i nemoj da brines. Isti problem imam kao i ti, i uzimam za koji dan A60

Uracunaj dodatnu Cflash karticu, torbicu, baterije (bar jedan set) i punjac.

Poslednja izmena:
Pravo da vam kažem, i ako nisu moj tip fotoaparata, pre bih uzeo A60, jer je čini mi se više pojeftinio nego A70 ako sam u pravu, a razlike su nikakve u većini slučajeva(na umu mi je štampanje fotografija u foto radnji)...

uzeo sam a70 hvala svima

Nazad
Vrh Dno