Šta je novo?

Cannect 3d Radeon mi drma sliku !!!

floydian

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2001
Poena
619
Definitivno sam siguran da to graficka radi, zanci nije problem monitor . Sliku pomera samo kad hard disk cita ili pise nesto (tad najjace) ili kada u IExploreru ima animiranih gifova ili flash animacija... Ali je bas mnogo pomera levo desno, neverovatno mnogo... Je se ionako tripujem od zemljotresa a sad i ovo :)

U garanciji je i manjacu je, nego sta ako mi prodavac kaze da on to ne vidi i da kartica radi i tako to... Jel on obavezan u ovom slucaju da je zameni ?

A, da , a zna li neko zbog cega drma sliku ?

Inace karta je connect 3d Radeon 9000pro (certified by ATI !? tako pise na ati.com)

Menjaj graficku , sigorno je to , i ja sam imao slican problem sa club 3d radeon 7500

floydian je napisao(la):
Definitivno sam siguran da to graficka radi, zanci nije problem monitor . Sliku pomera samo kad hard disk cita ili pise nesto (tad najjace) ili kada u IExploreru ima animiranih gifova ili flash animacija... Ali je bas mnogo pomera levo desno, neverovatno mnogo... Je se ionako tripujem od zemljotresa a sad i ovo :)

U garanciji je i manjacu je, nego sta ako mi prodavac kaze da on to ne vidi i da kartica radi i tako to... Jel on obavezan u ovom slucaju da je zameni ?

Inace karta je connect 3d Radeon 9000pro (certified by ATI !? tako pise na ati.com)

Probaj preko digital izlaza, dobio si adapter (trebalo bi) uz karticu pa spoji na digital...
To vazi ako je talasanje u pitanju....

Pozdrav :wave;

Da nemas neki jaci zvucnik u blizini, ili da ti mozda kroz zid pored monitora ne ide neka trofazna struja? Verovali ili ne, prijatelju je problem pravila instalacija u zidu pored koga mu je bio radni sto! I to naravno, ne stalno.

floydian je napisao(la):

Onaj kablic za napajanje graficke nemoj vezati za kabel na kome je HDD, probaj malo da ga ukljucis na druge konektore i obavezno proveri sa drugim, boljim i jacim napajanjem!

floydian je napisao(la):

To se i meni desavalo i desava se jos uvek ali ne mnogo, za po 0.5 ili 1.0mm levo desno, a tebi?

GF4 Inno MX460 i Samsung 15"

Imam slican problem.Kod mene slika non-stop treperi.Kad stavim drugarovu 17"-icu sve je ok.Moj monitor je kod njega opet ok.Ko zna sta je u pitanju...Neke interferencije sa komponentama sigurno.Ali mislim da takvim stvarima nema resenja osim zamene komponenata.btw Ako mi neko resi problem vodim ga na pivo.Pozdrav!! cheers

Kakav je uopste kvalitet tih Connect 3D-ovih kartica?
I kad vec pitam -- kakva je His Excalibur Radeon 9000pro 128MB?
Kakva je u odnosu na GigaByte Maya 9500?

(sorry sto malo skrecem sa teme , ali morao sam da pitam...)

ma do karte je, samo sto na nekim monitorima je izrazenije a na nekim manje... Elem, amenio sam je za saphire 9000 (tako je prepoznaje driver) i jos su mi doplatili 10 evra, a karta ide na 257/275 ladno i ima aktivni hladnjak... sad je sve u redu...

floydian je napisao(la):
ma do karte je, samo sto na nekim monitorima je izrazenije a na nekim manje... Elem, amenio sam je za saphire 9000 (tako je prepoznaje driver) i jos su mi doplatili 10 evra, a karta ide na 257/275 ladno i ima aktivni hladnjak... sad je sve u redu...

Pa naravno da je do karte. Al ako imas digital izlaz spojis preko adaptera u analogni i slika ce biti mirna i dobra. (kod vecine atijevih kartica).

Pozdrav :wave;

Vrh Dno