Šta je novo?

Candy Box

Ovo meni ne radi u FF.

Kako mislis ne radi? Nece da prikaze stranicu ili? Na pocetku igre ti samo odbrojava candies. Kada stignes do 150 dobices mogucnost da kupis nesto itd. U pitanju je ASCII RPG i super je za ubijanje vremena na poslu, pa cak i kada radis nesto posto je igra zavisna od protoka vremena. Ne moras puno da se cimas. Meni je interesantna ali nikako da ubijem zmaja.

Ma vidim samo onaj donji meni... Mozda zato sto je FF 3.63, ali ne zelim da idem na FF 20... Prosto vidim samo one linkove dole i to je to...

Radi lepo na FF21.
Krenuo sam sa igrom, za sada interesantno, CANDIES EVERYWHERE!:smoke:

Poz svima, jel jos ko igra ovo? G@W jesi na kraju uspeo da ubijes zmaja? Ja sam isto tu zaglavio a imam mac varte 8 lvl, dodjem do zmaja i uspem da mu skinem 200 hp-a i kraj. Sada jurim onaj sledeci mac ali jako sporo idu ove lizalice pa mi treba bas dosta vremena da skupim za sledeci lvl. I jos jedno pitanje posto mi svake sekunde stize po 100 lizalica jel moze to brze od toga ili ne, cisto da znam da ne ulazem lizalice u farmu ako od toga ne moze brze.

I jedna mala caka oko pravljena onih bocica i napitaka, uzmete 900 bombona stavite ih u cauldron mixate 15 sekundi i prekinete i sve to stavite u bocicu i dobicete 9 boca za lecenje i 5 boca za supermena.

Tek sada sam provalio da sto vise bonbona pojedete to vam se povecava hp u igri, eto jos malo informacija.

Poslednja izmena:
Dodjes do zmaja uzmes Invincibillity napitak, kad istekne teleportujes se 1-2 puta pa opet uzimas napitak (tek kad dodjes do samog zmaja kako bi te sto duze stitio)

Vrh Dno