Šta je novo?

Canbus ili nesto drugo?

BuNnY_nIsH

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
320
Pozdrav ljudi, imam jedan problem sa android multimedijom. Kada mi je stigao uredjaj ja sam uradio "restore" celog uredjaja kako bi vratio uredjaj na pocetna podesavanja jer sam svasta nesto u podesavanjima poremetio pa mi je tako bilo lakse. Nakon toga prestale su da mi rade komande na volanu, prestalo je da mi pokazuje animaciju kada se vrata otvore, prestalo je da pokazuje kada se aktiviraju rikverc senzori koliko ima napred ili nazad mesta i ne rade mi panel dugmici na samom uredjaju. U opcijama postoje razna neka podesavanja za komande na volanu i za tastere na panelu ali nikako ne reaguju dugmici. Probao sam tamo u factory meniju i developers modu da nadjem resenje ali mrka kapa. Najvise sumnjam na to da iz nekog razloga taj CANBUS ne radi, mada je sve radilo pre restore-a. Molim vas da mi pomognete i kazete kako da resim problem, skroz sam ocajan, nista mi zivo ne radi :(

Možda će pre neko znati da ti pomogne ako napišeš koji je uređaj i koji auto

Ako si cackao zice na njemu mozda je do njh ili osiguraca.

U pitanju je Android 13 navigacija neka sa aliexpress-a od 10incha ali oko 180e kostala, nije bas od onih najjeftinijih. Auto passat cc 2012.

Prilozi

• Screenshot 2024-10-12 192031.png
    Screenshot 2024-10-12 192031.png
    306.2 KB · Pregleda: 31
Zeznuo si se sa fabričkim resetom, time si izgubio podešavanja koje su podesili kinezo za tvoj auto, plus aplikaciju za kameru i dodatne funkcije.
Nadji za svoj model kako da udjes u fabricki meni(ima vise opcija od klasicnog) i tu treba odabrati tip i godiste vozila, zatim naći deo sa "učenjem" komandi gde ćeš za svaku funckiju na volanu pritisnuti dugme i dodeliti je odgovarajućoj komandi.
Za kamere ako si koristio 360 aplikaciju moraces da pises prodavcu sa alija da to da kljuc i podesavanja.

Zeznuo si se sa fabričkim resetom, time si izgubio podešavanja koje su podesili kinezo za tvoj auto, plus aplikaciju za kameru i dodatne funkcije.
Nadji za svoj model kako da udjes u fabricki meni(ima vise opcija od klasicnog) i tu treba odabrati tip i godiste vozila, zatim naći deo sa "učenjem" komandi gde ćeš za svaku funckiju na volanu pritisnuti dugme i dodeliti je odgovarajućoj komandi.
Za kamere ako si koristio 360 aplikaciju moraces da pises prodavcu sa alija da to da kljuc i podesavanja.
da usao sam u developerski mod i na nekoliko mesta nasao to za ucenje komandi, ali kada treba da nauci neki taster taj taster ne reaguje kad ga pritisnem. A ovo prvo za tip vozila i ostalo probao sam sve varijante koje mi se nude za vw i ne radi ni jedna...totalni haos :(

Trebalo bi da imaš varijaciju na temu TS10 multimedije ako je to ovo što vidim za tvoju oznaku, proveri u about sekciji.
Uputstva imaš ovde, gledaj za canbus:

Ako se ni tu ne snađeš, kopaj ovde, znam da je pominjano:

Na ovim forumima vidim da dodsta pominju instaliranje firmware-a, pa da li neko ima iskustva sa tim?

Ako zna neko da me usmeri u neki servis koji se bavi time da ih kontaktiram. Ovi koji prodaju i ugradjuju navigacije uglavnom softverski ne cackaju mnogo...

Meni ovo lici na Teyes, pokusaj da kod njih sta iskopas ili na xda forumu.

Nazad
Vrh Dno