Šta je novo?

Camcorder Panasonic-paralele

hciki

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2002
Poena
604
Da li ima paralela za Panasonic NV-DS 30 (PAL) kod amera (NTSC) a
ako ima - koja je ?Nausput,osim ovdje,da li ima jos neko mjesto za pricu,preglede ili iskustva o camcorderima?

AMAN LJUDI !!!!

Zar je moguce da niko ne zna PAL nv ds 29,30 u NTSC *****?
Inace imam 30

Ja za model 30 nikad cuo :(
Imam Panasonicove kataloge za poslednje 2 godine za Evropu i modeli iz NV-DS serije koji se pominju su: 27, 28, 37, 38, 88, 89....
hvala na paznji i dovidjenja....

PANASONIC NV DS 30 EG
Analogni IN/OUT
Digitalni IN/OUT
Kupljen u novom TEHNOMARKET-u,preko puta METRO-a,Sofija 05 Juna 2002.godine (1.200 DEM )
Razlika izmedju 29 i 30 je u Dig IN-u

aaaa....nemam katalog za ovo leto :)
Verovatno su na onom camcorderu omogucili IN i digli cenu, a satro novi model .....

hciki je napisao(la):
PANASONIC NV DS 30 EG
Analogni IN/OUT
Digitalni IN/OUT
Kupljen u novom TEHNOMARKET-u,preko puta METRO-a,Sofija 05 Juna 2002.godine (1.200 DEM )

Da li si siguran da imas analogni ulaz na toj kameri? Na svim sajtovima se pominje samo analogni izlaz (pored DV in/out).
Sto se tice tvog pitanja prema karakteristikama koje sam procitao na evropskim Panasonic sajtovima DS 30 modelu je najblizi PV-DV202 (bar se tako meni cini) americki, ali na americkom trzistu se nudi mnogo modela koji su upakovani u isto ili slicno kuciste, ali su znacajno razlicitih karakteristika. Mogao bi da napises da li tvoj model ima color viewfinder, SD memory karticu itd.
Sto se tice cene prosao si fenomenalno zato sto na zvanicnom nemackom sajtu Panasonica DS 30 kosta 849 Eur-a, mada sam u jednom internet shop-u naisao na cenu od 732 Eur-a sto je ipak znatno vise od 1200 DEM.
Kakvi su tvoji utisci o toj kameri?

Pozdrav

RUS je napisao(la):
Da li si siguran da imas analogni ulaz na toj kameri? Na svim sajtovima se pominje samo analogni izlaz (pored DV in/out).
Sto se tice tvog pitanja prema karakteristikama koje sam procitao na evropskim Panasonic sajtovima DS 30 modelu je najblizi PV-DV202 (bar se tako meni cini) americki, ali na americkom trzistu se nudi mnogo modela koji su upakovani u isto ili slicno kuciste, ali su znacajno razlicitih karakteristika. Mogao bi da napises da li tvoj model ima color viewfinder, SD memory karticu itd.
Sto se tice cene prosao si fenomenalno zato sto na zvanicnom nemackom sajtu Panasonica DS 30 kosta 849 Eur-a, mada sam u jednom internet shop-u naisao na cenu od 732 Eur-a sto je ipak znatno vise od 1200 DEM.
Kakvi su tvoji utisci o toj kameri?

Pozdrav

Ja sam neki dan slučajno na jednom nemačkom sajtu naleteo na taj model DS30 i baš piše DV in/out dok za DS29 (koji je oko 100 eur jeftiniji: 630 prema 740 okvirno) piše DV Ausgang.

giovanni je napisao(la):
Ja sam neki dan slučajno na jednom nemačkom sajtu naleteo na taj model DS30 i baš piše DV in/out dok za DS29 (koji je oko 100 eur jeftiniji: 630 prema 740 okvirno) piše DV Ausgang.

Nisi pazljivo procitao moj post.
Nisam doveo u pitanje postojanje DV in/out vec ANALOGNOG ulaza (izlaz postoji).

Pozdrav

kablovi i softver za PANASONIC NV DS 30

hciki je napisao(la):
PANASONIC NV DS 30 EG
Analogni IN/OUT
Digitalni IN/OUT

A da li si uz kameru dobio-kupio i kablove i softver za spajanje sa kompjuterom.
Moj drugar je tu kameru kupio ovdje kod nas ali toga nista nema .
Kazu mu to se posebno prodaje a oni- uvoznici nisu to uvezli uz kameru posto je skupo, tako da moj drugar ima digitalnu kameru koju ne moze da spoji sa kompjuterom , apsurdno.

Re: kablovi i softver za PANASONIC NV DS 30

Digitale Kameras: Digitale Videokameras-Zubeh”r Camcorder-Zubeh”r:
Panasonic
VW-DTM21E PC Editing Software
Preis, gültig bis 04.01.2003, 05:53 Uhr:
165,- EUR
(142.24 EUR ohne MwSt)

Wenn Sie von diesem Artikel mindestens 3 Stück bestellen oder zusätzlich noch andere Produkte mit einem grünem Sonderpreis im Wert von 28,- EUR mitbestellen, können wir Ihnen dieses Produkt zum folgenden grünen Sonderpreis anbieten:

132,- EUR (113.79 EUR ohne MwSt)

VW-DTM21E PC Editing Software &&PC Editing Software mit DV-Kabel und DV-Capture-Karte fr Desktop-PC. Zahlreiche Spezialeffekte, Szenenberg„nge und Titelfunktion. Nachvertonung. Einfaches schneiden auf bersichtlicher Bildschirmoberfl„che. Fr Windows 98 SE/ME

Vrh Dno