hciki je napisao(la):PANASONIC NV DS 30 EG
Analogni IN/OUT
Digitalni IN/OUT
Kupljen u novom TEHNOMARKET-u,preko puta METRO-a,Sofija 05 Juna 2002.godine (1.200 DEM )
Razlika izmedju 29 i 30 je u Dig IN-u
RUS je napisao(la):Da li si siguran da imas analogni ulaz na toj kameri? Na svim sajtovima se pominje samo analogni izlaz (pored DV in/out).
Sto se tice tvog pitanja prema karakteristikama koje sam procitao na evropskim Panasonic sajtovima DS 30 modelu je najblizi PV-DV202 (bar se tako meni cini) americki, ali na americkom trzistu se nudi mnogo modela koji su upakovani u isto ili slicno kuciste, ali su znacajno razlicitih karakteristika. Mogao bi da napises da li tvoj model ima color viewfinder, SD memory karticu itd.
Sto se tice cene prosao si fenomenalno zato sto na zvanicnom nemackom sajtu Panasonica DS 30 kosta 849 Eur-a, mada sam u jednom internet shop-u naisao na cenu od 732 Eur-a sto je ipak znatno vise od 1200 DEM.
Kakvi su tvoji utisci o toj kameri?
Pozdrav
giovanni je napisao(la):Ja sam neki dan slučajno na jednom nemačkom sajtu naleteo na taj model DS30 i baš piše DV in/out dok za DS29 (koji je oko 100 eur jeftiniji: 630 prema 740 okvirno) piše DV Ausgang.
hciki je napisao(la):PANASONIC NV DS 30 EG
Analogni IN/OUT
Digitalni IN/OUT
Kupljen u novom TEHNOMARKET-u,preko puta METRO-a,Sofija 05 Juna 2002.godine (1.200 DEM )
Razlika izmedju 29 i 30 je u Dig IN-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari