Šta je novo?

Call of Juarez DirectX 10 benchmark

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
515
Download - http://www.hwupgrade.it/download/file/3270.html

Screen_0608_041613.jpg

22 frejma u proseku na 8800 GTX, sa variranjima od 12 do 40, što znači da je češće ispod 22. To je to, preskačem ovu generaciju DX10 grafičkih. Gejfors 9 ili Rejdon HD 3900 ovamo!

Pa nije ti ovo prava DX10 igra. Još je i DX9 COJ poprilično neoptimiziran, i šta očekivati od DX10 zakrpe. Crysis bolje radi od ovog na 8800GTX-u.

Pa nije ti ovo prava DX10 igra. Još je i DX9 COJ poprilično neoptimiziran, i šta očekivati od DX10 zakrpe. Crysis bolje radi od ovog na 8800GTX-u.

I šta stim. I FarCry je pristojno radio na većini mašina, i nit je iko licencirao engine niti šta. Mooožda ćemo sa Crysis dobiti igru koja će ok raditi na bednoj i jadnoj 8800GTX, ali već sada se vidi da drugi neće biti tako fini.

Totalno nebitno. Te "prave" DX10 igre neće se pojaviti dok se barem 90% gejmera, što će reći jedno 40% tržišta ne preorijentiše na Vistu. "Prava" DX10 igra će biti totalno drugačije pisana od onih koje mogu da rade i u ostalim modovima, a sve se plašim da će developeri praviti takve igre. Jok, oni će praviti igre kao i do sada, za poneki efekat više tu će biti DX10 i neophodnost instaliranja Viste, a ponekad će se pojaviti neka plaćena igra koju Microsoft sponzoriše koja eto iz obesti neće raditi ni na čemu sem na Visti, kao Halo. ***.
Ode sve u 3 lepe :)

Na kraju ima da uzmem neku konzolu, a ubogi PC ću da koristim kao demo mašinu :d, da isprobavam gejplej svih ovih multiplatformskih igara (a sve su takve, osim 3-4 izuzetka) pa ću da konzolišem iste...

Totalno nebitno. Te "prave" DX10 igre neće se pojaviti dok se barem 90% gejmera, što će reći jedno 40% tržišta ne preorijentiše na Vistu.

Zasto vistu mozda ce Unix ili Macintosh ili Mac Os da prevladaj. Mislim svi nesto extremno hvale tu visu a takvo okruzenje i nacin rada Linuxi imaju vec duze vreme jedino sto su ne optimizovani za igre ali ako bog da i to ce se promeniti.

To je apsolutno nemoguće. Ni u kakvoj varijanti ti OS-ovi ne mogu uspostaviti dominaciju na tržištu. Može da se desi da sa umesto 93% sa XPom Vista bude zastupljena u kućnim računarima sa 91% tamo negde 2009. ili 2010. a da u međuvremenu pomenute platforme zgrabe tih 1-3%, što bi za njih bilo drastično uvećanje. U svakom slučaju nebitno, ko će da čeka toliko, poenta je u tome šta se može na čemu danas igrati.

E bas iz ovih razloga sam ja uzeo 360.

Pa od COJ nista bez SLI masine, kako stvari stoje i to ce mu biti malo....

moze li da mi neko objasni kako se znaju rezultati Crysisa na 8800 GTXu, vidim to mnogi pominju pocev od bymaxa... neki link nesto..

Kako znas? Nijedan official podatak nema o DX10 performansama ...

Mora li biti oficijalan? Ljudi su to već probali.

Na kraju ima da uzmem neku konzolu, a ubogi PC ću da koristim kao demo mašinu , da isprobavam gejplej svih ovih multiplatformskih igara (a sve su takve, osim 3-4 izuzetka)
pa ću da konzolišem iste...

Nema šanse da ja to kupim. Radije prestajem s igranjem.

22 frejma u proseku na 8800 GTX, sa variranjima od 12 do 40, što znači da je češće ispod 22. To je to, preskačem ovu generaciju DX10 grafičkih. Gejfors 9 ili Rejdon HD 3900 ovamo!

Nemoj, da uzimas.
Sacekaj da M$ izbaci OS u kome driveri za 8800 rade kako treba da rade ili sacekaj DX11. Ustedeces gomilu novca.

Mora li biti oficijalan? Ljudi su to već probali.

Nema šanse da ja to kupim. Radije prestajem s igranjem.

Koji ljudi? Oni na prezentacijama? Ko je testirao? Koji nivo detalja je bio u pitanju? Naravno da iza takvog podatka mora da stoji neko kome se veruje, i ko je zaista testirao igru. Pa masu prezentacija vrteli su u 1280x720 na ogrooooomniiiiim ekranima, gde nikom nije bio poznat nivo detalja, osim onih koji stoje iza Crytek-a, a oni naravno cute kao zaliveni!

Nazad
Vrh Dno