Šta je novo?

Call of Juarez : Bound in blood

jovanr

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2009
Poena
304
Zanima me dali je neko igrao ovu igru,i kakva su iskustva?

Zanima me dali je neko igrao ovu igru,i kakva su iskustva?

Vredi probati, dosta toga su natrpali u igru u smislu raznolikog gameplay-a mada su meni igru pokvarili oni dueli, ili dvoboji kako da ih nazovem kada moras sa nekim bosom da se obracunas ili nema dalje. Smorilo me je zesce i na najlaksem nivou tezine. Mozes igru da obrnes i sa drugim bratom koji ima drugacije osobine i fazone mada ti se svodi na isto jer je igra skroz linearna s tim sto mozes da prihvatis i da odradis neke dodatne misije nevezane za glavnu pricu, tipa odjasi koji kilometar i unisti tu i tu bandu ali se i tu na kraju misija zavrsava smornim dvobojem protiv glavnog baje sto postaje dosadno. Nagradu od tih misija trosis na bolje oruzje, municiju itd. Prica je iznenadjujuce solidna za ovaj tip igre i popravlja malo opsti utisak. Graficki izgleda fino mada ne bas state of the art kao neke druge igre jer ima i dosta screen tearinga. Po meni malo jace od prosecne genericke igre. To je zadnje sto sam presao na xbox-u.

E, ovo se zove pravi odgovor!Kratko,jasno,sazeto.Hvala na odgovoru,puno mi je pomoglo,i vec sada znam da je necu uzimati.

E, ovo se zove pravi odgovor!Kratko,jasno,sazeto.Hvala na odgovoru,puno mi je pomoglo,i vec sada znam da je necu uzimati.

Drago mi je sto sam ti ustedeo malo nervoze koju bi dobio da si probao dvoboje, pogotovo na vecem nivou tezine.

Poslednja izmena:
Mislim da ce Red Dead Redemption da bude pun pogodak za ljubitelje ovakvih igara..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno