Šta je novo?

Call Of Duty

Skinuo sam demo i mogu reci da ce igra biti 100% zamena za MOHAA i DOD.

driver je napisao(la):

Nisam bio 100% siguran.
Samo sam video da je fetchovano.
Sad razmisljam kod koga iz NS da probam
da je nabavim ASAP :)

Pozdrav,
Sasab

Marti Misterija je napisao(la):
Imam utisak da Driver ima igrice pre nego sto ih sami autori zavrse! :d :)

...pitaj ga jel ima ovu" Backyard NBA Basketball 2004" :mrgreen: :mrgreen: type; danas je na Ffm chatu trazio neke file-ove type; cheers :wave;

Baphomet je napisao(la):
...

...pitaj ga jel ima ovu" Backyard NBA Basketball 2004" :mrgreen: :mrgreen: type; danas je na Ffm chatu trazio neke file-ove type; cheers :wave;

Imam :)

i kako si video da sam trazio fajlove na ffm chatu kad se tamo ne traze fajlovi ? :)

driver je napisao(la):
...

Imam :)

i kako si video da sam trazio fajlove na ffm chatu kad se tamo ne traze fajlovi ? :)

...pa dobro nisi bas trazio,nego raspitivao :mrgreen: kod"mates-a" na chatu ,) type; :wave;

evo malopre sam igrao malo,prve 3 misije i nisam nesto preterano odusevljen
jeste da je grafika odlichna,kao i zvuk,ali mi je nekako previse igra arkadna,tj mozda sam pod utiskom hidden and dangerous 2 koji igram vec par dana i koji mi je u ovom trenutku bolji ..

Ja sam samo prosao tutorial. Solidna igra (odn. tutorijal :) ), lepa grafika, ali oruzja nemaju veze sa counterom, ne znam ko je to poredio. Bar se meni tako cini. Dosta lici na Mohu, po izvodjenju, ne znam kakve su misije.

Igra je zesce *****...klasicno Q3-style mindless rokanje sa sve Michael Jordan skakanjem u cilju izbegavanja metaka.
Grafika je uzasna (sve na max), cak mozda gora nego u Wolfenstein-u.

EDIT: i naravno, net kod je standardan za Q3 engine sto znaci cim je ping veci od 150 eto nepodnosljivog laga. BTW, postoji vec dosta crackovanih servera za MP.

Sto se niko ne ugleda na BF:1942...igra glatko radi i sa pingom 400...

znaci igricu definitivno treba nabaviti

max9998 je napisao(la):
Igra je zesce ******...klasicno Q3-style mindless rokanje sa sve Michael Jordan skakanjem u cilju izbegavanja metaka.
Grafika je uzasna (sve na max), cak mozda gora nego u Wolfenstein-u.

Ohohohooo...dakle podseca na q3....ima nerealnog skakanja....nabavljam :mrgreen:

igor2 je napisao(la):
...
Ohohohooo...dakle podseca na q3....ima nerealnog skakanja....nabavljam :mrgreen:

Upravo tako ! Najzad nesto igrivo :D, a ne bljestavo ili realno do izbezumljivanja ctp;

Dal ste svi ludi, pa ovo je najjachi WWII fps do sada...mohu shije kako ocesh, a tek onaj smeshni battlefield, i opet ga gomila igra...

chim driver ovo kaze znachi da je neka dechija arkadica :) :D

Igra je odlicna, blaga evolucija mohaa u svakom pogledu. Jeste da nije kao Vietcong (stvarno je dobra fora sa regularnim nisanjenjem u VC-u) ali jos uvek izvanredan fps

Ovo bre nije ni do kolena Battlefield-u... COD prema BF je kao partizanski ratni film (pazi Mirko metak fazon) prema Saving Private Ryan, na primer.

nije do kolena battlefieldu ? :D:D:D

pa kakav je filing u BFu kad se ljudi krecu ko bogalji, a oruzje nikad smeshnije :)

Odlična igra. Moram priznati da nisam igrao BF (shame on me), ali ovo mi je skroz super, baš kao iz partizanskog filma :) Mnogo je jak deo na početku sa jurnjavom kolima :) Ako očekujete hiper-realističnu pucačinu, zaobiđite je, ali je ne treba propustiti ako ste željni malo dobre zabave.

driver je napisao(la):
nije do kolena battlefieldu ? :D:D:D

pa kakav je filing u BFu kad se ljudi krecu ko bogalji, a oruzje nikad smeshnije :)

Ali u BF-u bar ne hodaju savijeni kao da ce se usrati :)

BTW, zbog cega je oruzje u BF smesno?

Jel ima COD multiplayer i kako je uradjen?

igor2 je napisao(la):
Jel ima COD multiplayer i kako je uradjen?
Do jaj* je samo sto ga nisam ni probao zato sto mi N-E R-A-D-I. :cuss:

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

E igra je odlicna kao MOHAA samo malo poboljsane fore ono razlicite nacije itd. Ali najveca zamerka je da je igra mnogo kratka znaci za MP2 mi je trebalo 3 dana a za CoD 2 nepuna znaci mnogo mnogo kratka

Ja sam ju danas dobio pa me interesira kak vama ta igra ide što se tiče hrdverskih zahteva. Ja imam Ati Sapphire 9800pro 2500Xp i 512ddr i mogu reči da kad sam stavio sve detalje do maksimuma da mi tu itamo trza.Ne znam dali nije dobro optimizirana ili je tako i pri vama rezolucija je 1024x768x32.

Vrh Dno