Šta je novo?

Call of Duty: United Offensive - domaci server

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Vec duze vreme se vodim mislju da podignem domaci COD UO server. Houst bi u stvari bio Obinet iz Madjarske, jer kao sto znate podizanje servera direktno u Srbiji je SF.
Proverio sam ping i to bi bilo Ok. Iz Nisa ~35 za SBB, i ~55 za ADSL a sve sto je severnije bilo bi jos bolje.
Igrao bi se TDM i najverovatnije bi server bio za 14 igraca (mada zavisi od interesovanja).

E sad, ja i jos par mojih prijatelja iz Nisa smo vec duze vreme ovisnici o ovoj igri,ali je pitanje ima li jos koga (iz nase zemlje) ko je zainteresovan za zestoko multiplayer sibanje kakvo nudi COD UO.

Ima li zainteresovanih glinenih golubova na ovom forumu?

mi odavno vec koristimo cari obinet-a :) dee jay clan.....

vecina ljudi koji aktivnije igraju nesto od COD verzija su uglavnom na COD2 medjutim verujem da ima jos ljudi koji zaigraju COD:UO, mada ja vise preferiram COD1, al opet najvise igram COD2 :)

Sta mi treba da igram COD2 na netu? I gde? :)

Sta mi treba da igram COD2 na netu? I gde? :)

Treba ti:
1.) instalacija igre ( moze i piratcka )
2.) Patch 1.3 ( ima ga i na oficijalnom site-u ) oko 35 MB
3.) Xfire ( skinesh ga pa se registrujesh )

Ima oko 5000 servera i ti sad biraj..... najbolje one sa shto manim pingom ... npr bosanske, madjarske ili nemachke i one koji netraze key verification... mislim da ima i dva domaca ali koriste drugi patch i ping im nije bash neshto

Poslednja izmena:
ej ljudi fokusirajte se na COD UO u ovoj temi, za dvojku otvorite novu ako je potrebno

Treba ti:
1.) instalacija igre ( moze i piratcka )
2.) Patch 1.3 ( ima ga i na oficijalnom site-u ) oko 35 MB
3.) Xfire ( skinesh ga pa se registrujesh )

Ima oko 5000 servera i ti sad biraj..... najbolje one sa shto manim pingom ... npr bosanske, madjarske ili nemachke i one koji netraze key verification... mislim da ima i dva domaca ali koriste drugi patch i ping im nije bash neshto

to htedoh da cujem

Ok ljudi, odluka je donesena, dizem server definitivno. Trebace mi nekoliko dana da sakupim kintu od klana, a onda uplacujem...
Kontaktirao sam podrsku ObiNeta i receno mi je da je server online 3-4 dana nakon uplate.
Predlazem da to vreme potrosite na lozenje vase okoline za COD UO, i sakupljanje
potrebnog materijala za igranje, a to je:

Call Of Duty
Call Of Duty: United Offensive (Expansion Pack)
COD UO 1.51 Patch (100MB )
COD UO Mappack (30MB)

Pozdrav, i nadam se da se necete mnogo blamirati na serveru, lol.

TDM
bez modova
sry

Da ne pomislite da sam odustao, stvari se kotrljaju ali nesto sporije nego sto sam ocekivao. Krivac je Obinet koji smara sa nekim ugovorima, faksovima itd.

Ali, novost je da sam danas konacno uplatio lovu pa ocekujem server najdalje za vikend.
Pored toga server ce biti za 16 igraca.
Poz.

[NI]Neocortex

Ma stvar je sredjena, svi su pozvani, dodjite sareni!:bottle:

Stavi IP servera pa da se naidje ako moze i link za COD UO Mappack mada imam brdo mapa neznam koje trebaju.

[NI]Clan server je online

konacno...

Ip address: 195.228.155.158:28964

TDM, 16 players, 1.51 version

Za pocetak da bi server zaziveo predlazem okupljanje oko 20h svakog dana. Naravno, mozete da pristupite kad vam je volja, ali gledajte da budete online u 20h kada cu biti i ja sa svojom ekipom.:type:

Svi su dobrodosli i zelim vam dobru zabavu.

[NI]Neocortex

Teamspeak

dobili smo i TS kanal na Obinet-ovom serveru:

ip: voice.obinet.hu:9999

channel name: [NI]Clan

za pass javite se na pm

poz

Poslednja izmena:
E ljudi, ja skino ovde preporuceni map pack, kad posle odredjenog vremena igranja shvatim da nemam ni pola mapa sto se koriste na serveru. Jer zna neko gde mogu skinuti sve mape koje se koriste na serveru?
Hvala

Idi u Main Menu pa Multiplayer Options i Allow Downloading i stavi Yes.

nova IP adresa servera:

Server IP: 84.2.39.206:28964

Obinet promenio bez ikakve najave...

Poslednja izmena:
Vrh Dno