Šta je novo?

Call of duty problem

SirOliver

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2002
Poena
619
E stvarno sam besan! Pokusavam satima da resim problem i ne ide. U Staljingradu sam i pocistio sam sve iz jedne zgrade (ona sa 6 spratova). Sada treba sa nekom puskom protiv tenkova, sa drugog sprata, da ske*am jedan tenk koji je na sasvim drugoj strani te zgrade. Pretpostavljam da znate da je puska nepokretna. Kako izvesti???
Hvala unapred.

Pa sa svake strane odakle ti dolazi tenk imas po jedan mitraljez,moras svaki tenk da unistis!!!!

Hvala puno majstore, ja sam totalni ******. Kad ti rece da ima i sa druge strane odmah sam nasao. Fora je sa brojem sprata. Ja racunam prizemlje, pa prvi ... a oni prvi, drugi...

Vec je bilo jedno ovakvo pitanje ovde pre par meseci!

Sve u svemu igra je lagana,cisto onako da se izgubi vrijeme!!!
Srecno u nastavku igre :)

Dobro to, nego multiplaya?

Dobio sam CoD CD iz YU pa ga sada po malo voshtim, ali ovde je generalna tendencija da se vise cepa po multipalyeru. Elem kada pokusam da se prikacim na neki server uvek dobijam poruku tipa: "CD key already in use try again later?" I tako stalno? Jel zna neko kako da ovaj problem zaobidjem? Meni je single player OK ali bih radije tukao po multiplayeru...
Ajde pomoc... :wall:

baltazar je napisao(la):
Dobio sam CoD CD iz YU pa ga sada po malo voshtim, ali ovde je generalna tendencija da se vise cepa po multipalyeru. Elem kada pokusam da se prikacim na neki server uvek dobijam poruku tipa: "CD key already in use try again later?" I tako stalno? Jel zna neko kako da ovaj problem zaobidjem? Meni je single player OK ali bih radije tukao po multiplayeru...
Ajde pomoc... :wall:
Ja se ne bih hvalio time da sam CD dobio "odavde", ako ti se bas igra MP, kupi
neki "odande" i neces imati tih problema. Ozbiljno, neko ti je pokolnio crackovanu verziju sa kojom se neces moci nakaciti na vecinu servera u inostranstvu.

Ma sve je to OK

Ja se ne bih hvalio time da sam CD dobio "odavde", ako ti se bas igra MP, kupi
Ama priki, sve je to meni jasno, ali ono sto mene zanima je: Imali neko resenje za moj problem? :-devil-:

Hm

Da, moze i tako samo sto iz Australije imam prilicno velike pingove kada se kacim na Evropske sajtove :crash: tako da mi ovo bas i ne resava problem. Ima li neko alternativno resenje?
Jos nesto, imam kao neki cd key generator, pa me zanima sta ako provrtim par brojeva, jel moze da se desi da neki upli ili jok? Mislim, jel on generise random kljuceve ili sta?

Nazad
Vrh Dno