LuxoR
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.01.2002
- Poena
- 619
Imam Call of Duty (2CD) i United Offensive (2CD), da li ima sanse da se napravi neka fora da na jedan DVD smestim sve ovo i da ide fino instalacija (ne svih odjednom, nego prvo se npr. udje u jedan folder, pokrene setup i instalira se COD, pa u drugi i instalira se UO). Pokusao sam da iskopiram oba CD-a u jedan folder na hardu i da pokrenem install (na oba ima folder setup, pa u njemu misc i u prvom 600mb i u drugom 600mb, stavim ih sve u zajednicki). Kada tece instalacija, ona u jednom trenutku kaze da se ubaci drugi disk, ali ne nudi npr. opciju "Browse" (da ovoga ima, bilo bi lako), tako da mogu samo "retry" ili "cancel"... ima li leka ovome?
Kako ova igra i njen expansion, ne traze nikakve play discove, time se problem svodi samo na gorespomenuti...
Isto ovo me interesuje i za NFS Underground 2 i NFS Underground 1....
Oni su na po 2 CD-a i ista je frka u instalaciji, ali se posle trazi playdisc...
Sve u svemu, kako da napravim foldere i u njima rasporedim fajlove, da bi se ovo izvelo??
(konkretno mi je ideja, da na jedan DVD strpam CoD i UO + NFSU1, a na drugi HL2 + NFSU2.... mada moze sve i da se izpoodvaja)
izvinjenje ako je post u pogresnoj sobi, tako da moderatori feel free da ga prelocirate...
Kako ova igra i njen expansion, ne traze nikakve play discove, time se problem svodi samo na gorespomenuti...
Isto ovo me interesuje i za NFS Underground 2 i NFS Underground 1....
Oni su na po 2 CD-a i ista je frka u instalaciji, ali se posle trazi playdisc...
Sve u svemu, kako da napravim foldere i u njima rasporedim fajlove, da bi se ovo izvelo??
(konkretno mi je ideja, da na jedan DVD strpam CoD i UO + NFSU1, a na drugi HL2 + NFSU2.... mada moze sve i da se izpoodvaja)
izvinjenje ako je post u pogresnoj sobi, tako da moderatori feel free da ga prelocirate...