Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Jel moze mala pomoc, skinuo sam Modern Warfare III - BlackBox verziju sa Rapidserbia i igra stalno zakucava na istom mestu - nakon pucanja iz helihoptera u drugom nivou - krene da ucitava sledeci nivo i izbaci me u Windows, bez prijavljivanja bilo kakve greske. Da li su u pitanju drajveri ili sama igra? Da li je mozda neko imao slican problem i moze li se resiti sa nekom verzijom kreka ili na drugi nacin? (u pitanju je single player)

Poslednja izmena:
Imam jedan problem... trenutno prelazim igricu i dosao sam recimo do pola i ja sutradan da udjem da igram ono "iw5sp_exe has stopped working" Neka bitnija promena na kompu je bila update win-a. Svi driveri su najnoviji. Probao sam sa brisanjem igrice, ali nista.
Evo i ovo ako nesto znaci: Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: iw5sp.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4eb37be5
Fault Module Name: StackHash_0a9e
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00000000
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Imam onaj problem sa niskim gpu usage i fps ne prelazi 45. Prelistao sam temu i videh da ono jedno podesavanje treba da se stavi na native i da treba posebna medicina.. koju nisam nasao. Ako neko moze da sibne resenje na pp, rld verzija je u pitanju.

Nakon vise meseci igranja multija... pojavi se cudan bug: mis sve radi- ali prestao da puca iz oruzja ?!?

MW3 je steam verzija na Win7 64...

Ima li neko ideju ? Zasto bi "glodar" prestao da puca ?

Poslednja izmena:
Kako mozes da igras MP?
Vec godinu dana igra ne moze da nadje ni jedan MP server? Ne samo meni vec ni ortacima na steamu sa kojima igram ?

Kako mozes da igras MP?
Vec godinu dana igra ne moze da nadje ni jedan MP server? Ne samo meni vec ni ortacima na steamu sa kojima igram ?

Igra se multi sasvim normalno MP vec mesecima... bar TDM... a verujem i ostali.
- - - -

Da stvar bude cudnija, u single player "glodar" radi (puca) normalno, ali u multiju NE ?

Poslednja izmena:
Nakon vise meseci igranja multija... pojavi se cudan bug: mis sve radi- ali prestao da puca iz oruzja ?!?
Ima li neko ideju ? Zasto bi "glodar" prestao da puca ?
Potrošila se sva municija :D
A možda promenio ubeđenje i prešao u Hipike :d :smash:

Nazad
Vrh Dno