Šta je novo?

Call of duty-full screen-kako?

GSM

Čuven
Učlanjen(a)
12.09.2004
Poena
645
Dakle imam sledeci problem:

Kada pokrenem Call of duty ili Medal of honor slika na ekranu mi je skupljena tj nije full screen. Desktop mi je namesten na 1024*768 32bit na 85 Hertz-a, a i u igrici sam takodje podesio istu rezoluciju, ali ne pomaze... Mogu na Alt+enter razvucem sliku u prozoru ali to nije resenje posto se vide ivice/a prozora... Kako da resim ovo posto me uzasno nervira... :mad:

Pa pomaze li ti da razvuces sliku na monitoru???

Pa verovatno i pomaze, al necu svaki put zbog igre da razvlacim sliku na monitoru. Nije mi jasno u cemu bi mogao biti problem, kad je vece rezolucija na desktopu i u igri identicna.

To se i meni desavalo kada sam imao CRT ali kada sam presao na TFT taj problem je nestao...;)

Jesi u igri podesio full screen rezim?

GSM je napisao(la):
Dakle imam sledeci problem:

Kada pokrenem Call of duty ili Medal of honor slika na ekranu mi je skupljena tj nije full screen. Desktop mi je namesten na 1024*768 32bit na 85 Hertz-a, a i u igrici sam takodje podesio istu rezoluciju, ali ne pomaze... Mogu na Alt+enter razvucem sliku u prozoru ali to nije resenje posto se vide ivice/a prozora... Kako da resim ovo posto me uzasno nervira... :mad:
Jel koristis WinXP ili 2000? Verovatno se prebacuje u 60Hz... Ako imas nVidiu, desno dugme na desktop, stavi "Analog display", "Refresh Rate Overrides" i namesti 85Hz za 1024x758... za Atija koristi Refresh Force...

Voodoo brate, `fala, svaka ti se dala :banana:
Da, to je definitivno resilo problem! Mada ko bi rekao, ja sam mislio da kad je vec namesteno na default, on radi na 85 herza kako je podeseno. E pa odlicno, sada mogu na miru da uzivam u igranju. Hvala jos jednom :)

@M3 - e druze, rado bih ja sebi uzeo jedan dobar tft, ali sada imam gomilu drugih izdataka, pa nikako da se za to skupe pare :S: Ma plazma screen ili nista :D

@Bitrate - naravno da sam to proverio, ali koliko sam video tu i ne postoji opcija full screen u igri... No bitno je da je sada sve ok :)

Nazad
Vrh Dno