Šta je novo?

Call of Duty: Black Ops 2

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
YEAH!!!!

blackops_24276_screen.jpg

The next Call of Duty game is apparently returning to the Cold War-era intrigue of 2010's Call of Duty: Black Ops. GameBlog reports that the French site of retail giant Amazon posted (and then pulled) a product page for Call of Duty: Black Ops 2.

Did Black Ops 2's cover just get blown?
Activision had already said it would have another installment in the Call of Duty series on shelves this year, but the publisher has not confirmed its era or setting. Previous Call of Duty games have thrown players into World War II, the Cold War, and current-day anti-terrorism efforts around the world.

While Activision didn't confirm the existence of Black Ops 2 directly, GameBlog followed up its story with a report that Activision France contacted the site to demand the news be pulled. GameBlog said it refused to do so, and Activision subsequently disinvited the site from a preview event for Transformers: Fall of Cybertron and cancelled advertising campaigns it had planned to run on the site.

The original Black Ops set a bevy of sales records, becoming the best-selling game of all time on the Xbox 360, PlayStation 3, and PC in the US and Europe and racking up $1 billion in revenues in less than two months on sale. Last year's Call of Duty: Modern Warfare 3 has a ways to go to match Black Ops' overall sales, but it came out of the gates considerably quicker, hitting the $1 billion mark in just 16 days.

Poslednja izmena:
Super vest. :D
A zar nije ovo slika iz starog BO?

Wow
Fenomenalna vest.

Nadam se da Activision neće krenuti u istu kampanju prema našem forumu, kao što su krenuli na GameBlog. Mnogo im "dobar" taj PR. :p

ŠTa to ima fenomenalno u još jednom CoD-u? :trust:

Preterase ga, stvarno...

Zasto ga preterase?Ja da sam na njihovom mestu izbacivao bih 12 delova godisnje!Ovce su za sisanje,neka samo tako nastave!

Pa to svakako, nego kazem da mi je zao sto su upropastili fransizu. Secam se kako sam se radovao za CoD 4, a sad mi je muka kad cujem da izlazi novi CoD. Ovo je vec 9. deo ako se ne varam?

Pa to svakako, nego kazem da mi je zao sto su upropastili fransizu. Secam se kako sam se radovao za CoD 4, a sad mi je muka kad cujem da izlazi novi CoD. Ovo je vec 9. deo ako se ne varam?

jeste,9.deo.
sve je isto. vide da su ljudi glupi,da kupuju ovo,pa ajde da pravimo jos a da nista ne menjamo.
kad im bude opala prodaja,onda ce da promene nesto.

Ja sve mislim da oni imaju jos par delova koji su vec napravljeni,ali ih je sramota da izbacuju svakih 6 meseci,nego razvuku na godinu dana da nebi bilo tako providno!U ovom delu uniforma ce umesto tamno zelene imati jos nijansu svelto zute,a ulaz u hangar nece biti kod drveta levo,nego kod betonske ograde desno!:DVerovatno i oni sami nisu svesni kako uspevaju da prodaju svaki deo u milionskim primercima!

^
Marketing je cudo....

Ja sve mislim da oni imaju jos par delova koji su vec napravljeni,ali ih je sramota da izbacuju svakih 6 meseci,nego razvuku na godinu dana da nebi bilo tako providno!U ovom delu uniforma ce umesto tamno zelene imati jos nijansu svelto zute,a ulaz u hangar nece biti kod drveta levo,nego kod betonske ograde desno!:DVerovatno i oni sami nisu svesni kako uspevaju da prodaju svaki deo u milionskim primercima!

dimna bomba bice u drugoj boji :D

Ovo vise gubi smisao.. ali cod odavno nije nesto sto sa nestrpljenjem ocekujem, od waw. Ali i nemam sta da se zalim, tu je BF koji planiram da pazarim, a ove codove dozivljavam kao besplatno zezanje od par h ali mi je i dosadilo vise.

Ja sam te iluzije izgubio od trenutka kada je razbucan Infinity Ward...

Haha :D Jos ako iskoriste onaj isti engine, onda su stvarno carevi.

Kako divna vest nastavak divnog serijala :pPPPPPPP

Vrh Dno