Šta je novo?

Call of Duty 2 First Look!

Samo sto je CoD Werchmaht vs Allies, a BF2 je Zhbun vs Sadam :)

Elem, vec vidjeno. Bice dobra za multi, nadam se ;)

filipenko je napisao(la):
Samo sto je CoD Werchmaht vs Allies, a BF2 je Zhbun vs Sadam :)

Elem, vec vidjeno. Bice dobra za multi, nadam se ;)

Ma ja hocu da vidim grafiku, smorili me nemci/talibani/rusi/englezi/ameri/japanci/vijetnamci/sadamovci :D

Najvise cekam multi za BF2!

Igra ima da bude vrh kao sto jke i prethodna bila :) Sto se tice grafike stvarno odlicno ...meni se svidja...:)

Dorry je napisao(la):
Ma ja hocu da vidim grafiku

Pa cekas CoD2 ? Ako hoces da vidis dobru grafiku to imas u toni drugih igara od kojih su one koje postavljaju standard vec izasle, nemas razloga da cekas CoD2 samo da bi se divio njegovom grafickom endzinu...posto neces imati toliko razloga za divljenje :-devil-:
P.S. jel vi jos uvek zaista mislite da ce igra (ne samo ova vec bilo koja) zaista izgledati toliko dobro kao na bilo kojim shotovima ? (izuzetak je jedino graficki superiorni Doom 3 i donekle Far Cry)

Misilio sam da cekam da vidim kako su uradili igru graficki, sudeci po screenovima ne mogu nista da izjavim, ali mislim da ce lepo da izgleda... I da, mislim da ce sledece igre izgledati lepo na shotovima, ali samo ako budu na Cry/D3/HL2 engine-u. HL2 je izgledao fenomenalno na screenovima ;)

Max kaze da je najbolji endzin i inace :d

Ono što jedva čekam da vidim je multi.

Upravo tako, da sa drugovima saborcima narodnim herojima opletem po fasistickim svinjama i kapitalistickim zavedenim slugama! :)

Po shotkama, jel mislite da je u pitanju isti (naravno malo doterani) Engine koji je bio u upotrebi u CoD: Pacific Assault? Ja bih rekao da jeste, ali su sad dostigli i prestigli Far Cry, bar ako je suditi po ove tri shotke koje sam video.

Grafika je bar po ove tri shotke prosecna i daleko, daleko iza dooma i ridicka. Nakon Ridica, ocima ne mogu da vidim sve sto se pojavilo pre i posle njega. Igara koje ce koristiti Doom endzin je sve vise a od HL2 u koji su se mnogi ovde kleli ni traga ni glasa. Neka je nama ziv i zdrav J.C. jer mu drugi nisu ni do kolena.

Preterujes malo, Moso.

Zaista je preterao, pa Hl2 endzin ce biti koriscen u Arx Fatalisu 2 :d
Sto rece, samo neka je ziv i zdrav JC. Karmak a.k.a. D.J. Krmak ;)

Po ovim shotkama igra stvarno extra dobro izgleda... ali CoD je poznatiji po nekim drugim stvarima, to je jedna od igara koja po meni ima najbolju atmosferu ikada. :banana:

U drugom tredu si rekao da je to Mafia :d

Moso je napisao(la):
Grafika je bar po ove tri shotke prosecna i daleko, daleko iza dooma i ridicka. Nakon Ridica, ocima ne mogu da vidim sve sto se pojavilo pre i posle njega. Igara koje ce koristiti Doom endzin je sve vise a od HL2 u koji su se mnogi ovde kleli ni traga ni glasa. Neka je nama ziv i zdrav J.C. jer mu drugi nisu ni do kolena.
Riddik ima da tako kazem "plasticnu" grafiku, prosto neprirodno, kao da stalno negde u uglu sobe stoji samo jedan baterijska lampa i osvetljava okolinu, najveci promasaj, a i Doom 3 "boluje" od istog sindroma, doduse malo blazeg. Pa nemojte da se lazemo, ako vama Riddik izgleda prirodno onda stvarno... :smash:
HL2 i FarCry su realniji po tom pitanju.

Rece lepo "jedna od igara"......

Rekao je "jedna od igara sa najboljom atmosferom", sto je ionako za smajli samo po sebi :d

Elem, oko teme - a sta je to realnije u grafickom smislu??? Fotorealisticnost jos neko vreme nece biti dosegnuta. Mislim da ljudi u velikoj meri kad procenjuju grafiku brkaju kvalitet iste i ono zasta se ona koristi da prikaze. Hl2 i FC endzin uopste nisu "realniji" vec su samo korisceni za prikazivanje nama poznatih "ovozemaljskih" objekata, uglavnom. Tvorci Dooma 3 i Ridika su namerno budzili likove i objekte preko granica realnog prikaza jer im je bitnije da se ostavi utisak. Ali to nikako ne znaci da je endzin sam po sebi losiji, naprotiv. A da ne pominjem senke, kojih u hl2 nema :d
Prema tome, da, D3 (uz FC-ov) endzin je realniji jer moze mnogo vise da pokaze. Druga je stvar da li cu ja to koristiti za svemirske brodove i kako se to volsebno kaze "plastelinske vojnike" i mracnu atmosferu, ili cu da pravim ribarsko naselje sa crkvom oblozenom mermernim plocicama kako se presijavaju na suncu. Ovde su cisto tehnikalije u pitanju, a ne sta se kome vise svidja...

Obavezno treba pomenuti dinamiku muskulature kakva je u doom-u...misici i koza se fenomenalno savijaju preko skeleta...obratiti paznju na onog cetvoronoznog monstrum-kera.
A CoD2?Definitivno nije onaj Quake3 engine u kom su radjeni prethodni...ali nisu jos objavili na kom engineu ce biti ovaj.Inace, najavili su da ce biti jos vise squad-based nego pre,sa akcentom na realnosti sto mi opasno lici na BIA...al mozda gresim

Bas tako "jedna od igara" sa extra atmosferom je i Mafija... ali je ona kao celokupan dozivljaj nebih izdvajao neke stvari posebno, dok za CoD bih mogao posebno da izvojim atmosferu kao najsvetliji momenat igre.
ATMOSFERA = nije grafika! (tako da neznam cemu prica o kvalitetu grafike u igrama) :d :smash:

Kakvi moroni! Kupola tenka ima refleksiju kao da je napravljena od odgledala a ne matirana radi eliminacije refleksije. Takodje i po ostalim delovima tenka refleksija sunca. O kakvoj mi to realisticnosti govorimo.
Smesno. Sedi jedan.

Mozda se ljudi loze na tenkove pa su ga vozili na two wax coating premazivanje sa pranjem motora... :D A i sunce je tamo jako, blizu su ekvatora ;)

do jaja...na benchu alkohol u potocima...
A samo da kazem, da su u ww2 i avioni bili BOJE METALA??Kakva mat farba...a tad je bilo najvaznije da se sunce odbija od svega, tenaci nisu imali klimu :d

;) Sjajno u svakom slucaju kako smo i navikli od tvoraca tog serijala...samo da izadje sto pre....(poslednji kvartal 2005 ako se ne varam) i to je daleko ali da se ne pretvori u cekajuci Godoa ili da ne kazem S.T.A.L.K.E.R.A. npr. :trust:

P.S. Nadam se da mi nece obrisati i ovaj post iako ne znam sta je falilo prethodnom !!!??

BIA je odlicna igra za WWII, po meni najbolja, a siguran sam da cete se i vi sloziti samnom ;)

Apsolutno..ja sam je skoro nabavio i jos je igram ali stvarno vrlo prijatno iznenadjenje sa obzirom na prenatrpanost i prezastupljenost WWII zanra u igrama!!

Nazad
Vrh Dno