Šta je novo?

Call of Cthulhu Dark Corners of Earth

S-man

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5700X, LC CC 120 RGB
Matična ploča
MSI B450 TOMAHAWK MAX
RAM
32 GB DDR4 G.Skill
GPU
Sapphire 7800 XT Nitro +
Storage
512 GB KINGSTON A2000 M.2, 1 TB Samsung Evo 870, 1 TB Samsung Evo 870, 2 TB Samsung Evo 870
Zvuk
Mercury 2.1, HyperX Cloud II
PSU
FSP HydroG Pro 1000W
Kućište
MS Black Widow
Monitor
Dell G2724D, AOC 24G2
Miš & tastatura
Lamzu Thorn, Dark Project Novus, Redragon Kumara, Aqirys Mira
Ostale periferije
xbox gamepad
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kada bi trebala ova igra da se pojavi na pc-u? U SK je bila neka najava, tj. demo su igrali, i pise da je igra izasla vec na Xbox-u, a za pc ne pise kad ce, verovatno uskoro, al ne pise datum. Jel igrao ovu igru inace neko na Xbox? I kakvi su mu utisci? Jel igrao ko demo na pc-u? Ja ocekujem da ce igra biti odlicna.

Na osnovu čega? Meni sve što sam video ukazuje na prosečan horor iz 1. lica sa lošom grafikom i lošim kontrolama.

Igra je najavljena za 4. januar 2006 Za dobru horor igru nije ni bitna toliko grafika koliko atmosfera, setite se samo silent hilla na psx

Naravno, ali čisto sumnjam da će ova igra imati savršenu atmosferu jednog Nosferatu-a (koji je grafički toliko daleko od svog vremena da je to strašno :) )

U Sk-u pise da su uzivali u Xbox verziji. Zbog toga ocekujem da ce i za pc biti odlicno.

S-man je napisao(la):
U Sk-u pise da su uzivali u Xbox verziji. Zbog toga ocekujem da ce i za pc biti odlicno.

Da, da, a posebno ako se uzme u obzir na cijoj prici se zasniva radnja, a i ko je sve ucestvovao na pravljenju igrice, ne verujem da ga mogu toliko za*rati da bi bio ispod proseka...
U najgorem slucaju ce (eventualna) losa grafika ili (los) nacin upravljanja da pokvare kompletan utisak, ali definitivno igra ima veliki potencijal.... :eyebrows:
Nadam se da se nase "zle-slutnje" nece ostvariti, i da ce ipak igra biti O.K.
Januar je blizu, zivi bili pa videli..... :wave:

Da li je ovo jos jedna AMD ekskluziva ?!... Diamod shape raindrops

CoCMainWin32_2013_09_11_09_32_51_110 sc.jpg
:d:p

Dobra igra, pa reko da obrnem opet.

Poslednja izmena:
ne, bas iz CoC...

[YOUTUBE]DdrIfunspQU[/YOUTUBE]

Zna li neko kako na AMD kartici da one romboide sa fotke pretvorim u prave kapi kao na klipu?
Trazio sam po guglu, ali za sada nista... probao sam i na XP-u i isto je...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno