Šta je novo?

Cable sleeving

chedox

Cenjen
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poena
154
Pozdrav, da li neko zna jel gubim garanciju za napajanje ako poskidan fabricki sleeve????

U princiu ne bi trebalo, jer time bas nikako ne utices na rad napajanja, al postoje velike sanse da nece primiti napajanje, jer si ga "cackao"..msm srbija..
zavisi i gde si kupio

Pa uzeo sam ga u VIP House, e sad ako nista drugo pogledacu ko daje garanciju pa cu pozvati uvoznika da pital jel mogu ja to da cackam!! A reko prvo da pitam ovde mozda je neko imao iskustva sa tako necim!!!

ako mislis na to da skines njihov a stavis svoj,logicno bi bilo da gubis garanciju,jer se moze desiti da zamenis kablove i kad povezes sprzis neki hardver a to mozda i osteti napajanje

ako imas adekvatan alat za skidanje molex i drugih konektora i nemas potrebu za otvaranjem napajanja da bi zamenio sliv,mozes to odraditi i ako gubis garanciju,ako se kojim slicajem pokvari u garanciji vrati stari sliv i nosi im,samo sto se 2x zezas sa slivovanjem :p

ako imas adekvatan alat za skidanje molex i drugih konektora i nemas potrebu za otvaranjem napajanja da bi zamenio sliv,mozes to odraditi i ako gubis garanciju,ako se kojim slicajem pokvari u garanciji vrati stari sliv i nosi im,samo sto se 2x zezas sa slivovanjem :p

To bi mu onda više došlo kao silovanje nego kao slivovanje :D

ako mislis na to da skines njihov a stavis svoj,logicno bi bilo da gubis garanciju,jer se moze desiti da zamenis kablove i kad povezes sprzis neki hardver a to mozda i osteti napajanje

Ovo ti je najbolje resenje... Samo kao "adekvatan alat" mozes koristiti municiju od heftalice (ali pripremi se da ces imati bar 2 zulja :p) a mozes da uzmes dremel i lepo izbrusis onaj mini ravni srafciger :)

Pa razmisljao sam i o nastavcima, ali bi ja da odracim cele kablove po duzini i to u dve boje posto mnogo bolje izgleda!!!

nece smetati seasonicu za garanciju sleeve kablova. samo da ne otvara napajanje sto i ne mora da radi jer je full modular

Nazad
Vrh Dno