Šta je novo?

Cable modem / Win XP 64

kokolan

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
619
Potrebno resenje:
- winxp 64bit
- Cable modem motorola 5100
ne postoje drveri po motoroli, a ja bih zbog daljeg serovanja konekcije, povezao modem preko USB-a.
Ima li ko sa ovakvim kombinacijom.
Izgubih ceo vikend bezuspesno.:crash:

Probaj sa Unknown Device Identifierom, on identifikuje nepoznate uređaje i nalazi drivere na internetu.

U mrežnu bi morao u svakom slučaju, tako radi i na linuksu.

sigurno radi mada nisam probao jer ne mogu dalje da sherujem, sem ako ne ubodem jos jednu mreznu. Mada, palo mi je na pamet da dignem virtual machine sa serverom unutar 64-ke, pa da ne komplikujem ali kazem ovome da koristi ovu, a onome onu itd konekciju/mrežu. Trebalo bi da radi ali ako je neko dokon... eto predloga ;)

U mrežnu bi morao u svakom slučaju, tako radi i na linuksu.

Meni moj THOMSON radi u LINUX-u i preko USB-a bez ikakvih drivera.... Doduse probano je na bootabilnom knopixu, ali ga i SuSE instaler prepoznaje...
Preko mrezne ga nisam ni probao...
Samo jedno pitanje:
Cemu XP x64? Mislim jel ima nekog dobitka realnog ili samo problema sa driverima?

A hoće raditi onaj PTT-KDS-ov prvi modem tj PUPIN-ov na VISTI? Šta za njega da nađem? (povezujem ga preko LANa a ne USBa)

JEl to motorola ona crna uspravana?Ako je ta ima moj drugar drivere na disku,medjutim ako imas XP operativni sistem,radice preko mreze bez problema tj mreznog adaptera.
Evo ti moj mejl,mogu da ti narezem pa posaljem!
[email protected]

Poslednja izmena:
Nije Motorola, već onaj prvi koji se delio korisnicima na Tošinom Bunaru...položeni sivi i ima nelepnicu od-dole Pupin PTT bla bla...

@luci Motorola je kupljena uspravna crna 5100.
@BigJoe kada se prebrode driveri, trebalo bi da je koliko toliko bolje. Kome treba...
e komplikacije silne

Heh...radi modem u Visti bez problema preko UTP kabla...našao ga pri instalaciji bez problema...tj nije ga ni tražio :)

Nazad
Vrh Dno