Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Potrebno resenje:
- winxp 64bit
- Cable modem motorola 5100
ne postoje drveri po motoroli, a ja bih zbog daljeg serovanja konekcije, povezao modem preko USB-a.
Ima li ko sa ovakvim kombinacijom.
Izgubih ceo vikend bezuspesno.:crash:
sigurno radi mada nisam probao jer ne mogu dalje da sherujem, sem ako ne ubodem jos jednu mreznu. Mada, palo mi je na pamet da dignem virtual machine sa serverom unutar 64-ke, pa da ne komplikujem ali kazem ovome da koristi ovu, a onome onu itd konekciju/mrežu. Trebalo bi da radi ali ako je neko dokon... eto predloga
Meni moj THOMSON radi u LINUX-u i preko USB-a bez ikakvih drivera.... Doduse probano je na bootabilnom knopixu, ali ga i SuSE instaler prepoznaje...
Preko mrezne ga nisam ni probao...
Samo jedno pitanje:
Cemu XP x64? Mislim jel ima nekog dobitka realnog ili samo problema sa driverima?
JEl to motorola ona crna uspravana?Ako je ta ima moj drugar drivere na disku,medjutim ako imas XP operativni sistem,radice preko mreze bez problema tj mreznog adaptera.
Evo ti moj mejl,mogu da ti narezem pa posaljem! [email protected]
@luci Motorola je kupljena uspravna crna 5100.
@BigJoe kada se prebrode driveri, trebalo bi da je koliko toliko bolje. Kome treba...
e komplikacije silne