Šta je novo?

c64dtv

danijel00

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2003
Poena
875
http://pepm.bluedomino.com/c64dtv/

Jel kupio ovo jos neko osim mene? Moj primerak je izgleda neispravan, nazalost bacio sam mu kutiju (pre toga ga je zena malo brutalno raspakovala...) slika na tvu mi je sva razmazana, a onda na momente pocne da prebacuje - ok slika - cb slika - razmazana slika...
tv je samsung 37" lcd, pa mi pada na pamet da mu se ne svidja, a opet vidim slike na ovom sajtu deluju vrlo pristojno i boje se vide a meni ocaj...

inace se valja u novelu u ns za 999din na akciji...

Negde sam procitao da signal na izlazu iz C64DTV nije bas po svim standardima, te da je lako moguce da na LCD televizorima pravi problema. Kod mene na obicnom 14" tv-u sve radi kako treba. Inace ja sam isti kupio dok je kostao oko 4500 din, pa me sad boli dusa sto onomad dadoh tolike pare...

Posto je unistena kutija, razmisljam da odem da kupim jos jedan, pazljivo prepakujem, pa vratim ovaj neispravan, samo kad bih znao da ce taj drugi biti ok... uh valjda cu stici negde do crt tv-a

Posto je unistena kutija, razmisljam da odem da kupim jos jedan, pazljivo prepakujem, pa vratim ovaj neispravan, samo kad bih znao da ce taj drugi biti ok... uh valjda cu stici negde do crt tv-a

Mislim da ti ne treba kutija za reklamaciju, samo uređaj i fiskalni.

BTW, i ja sam ga kupio kad je bio 4500 din.
Modovao sam ga isti dan (drugo kućište, konektori za joystick, novi soft/igrice, ...).
Probao sam samo na crt, slika je bila ok mada se sećam da sam uradio i jedan video fix ali mi se čini da je bio vezan samo za paletu boja. Sad ne znam gde sam ga ostavio, nisam ga video mesecima :)

http://picobay.com/dtv_wiki/index.php?title=DTV_Mods

video sam modove...
nazalost ispala je najgora moguca kombinacija po mene... uredjaj radi ko sat u radnji na jedno 3 tva (lcd-a), proboa sam i na drugom samsungu kod njih i radi....
uzoe sam scart adapter i probao kroz njega, i tu je slika na momente ok, pa onda pocne da ludi boja-crno belo-ima-nema... ***... dacu ga drugaru, pa kad kupim sledeci tv cu da se igram |))

Nazad
Vrh Dno