Best buy!
Da izbacen je melody composer... Zamisli, C35 ga ima, a C 45 kao noviji bi trebao da ima samo vise opcija od starog modela a ne manje... kao sto kazes moguce da je razlog za ovo da se ljudi nateraju da skidaju sa neta melodije... Ali ima neki Melody manager preko koga se mogu loadovati 'Individual' melodies.. i doradjivati valjda.. koje su naravno prazne, znaci jedina solucija ostaje skidanje sa neta i slanje na mob.
E sad za format kod 35-ice ne znam koji je... ali trebalo bi da su isti. Shopping list nema, ali ima opsiran organizer u koji se mogu upisivati Notes, Birthdays, ima cak i Diary (Dnevnik!!) E sad sto se tice mesta za ovo, stvari stoje ovako: Diary i Birthdays dele istu memoriju od max. 50 unosa. A Notes ima svega 10 unosa maximum...
EMS jos nisam probao jer nisam bio bas pri kreditu, a ne znam da li jos dodatno deru za ovu uslugu. Mada ne bi trebalo jer se EMS zasniva na dosadasnjoj infrastrukturi GSM mreza... al da te oderu izmislice uvek nesto! 🙂
Nema fajl manager, nego Bitmap viewer preko koga mozes postaviti screensaver, ili operator logo.... dzaba kad ni jedan sajt ne podrzava slanje logo-a na SIemens-e nego samo na Nokije... :-(
A i ima jak izbor od citavog jednog screensavera :-( (jos nije animiran!?) koji mozes postaviti i kao operator logo... pa ti zauzme ceo ekran.... to su malo us*ali stvar zar ne? Screensaver moze biti neka slicica u fazonu 'With arms wide open by Creed' 🙂 i mnoogo bolja varijanta, prelepi analogni sat. Stvarno je strava ... timing je minimum 1 min... pa na vise. Ne znam koliko za ovo ima mesta, ali ne treba ocekivati neku veliku cifru.. A npr. zanimljivo je da su i internu memoriju telefona smanjili na 50 unosa! (c35 ima 100 a cini mi se i njihovi stariji modeli imaju takodje trocifren broj) Mozda su provalili da je prosek kartica 100 + int. mem. 50... pa bre kome treba vise nek uzme Nokiju 7110 pa onda nek ubaci svojih 'iljadu' poznanika...
Baterija je NIKAD JACA! Kratko se puni, a dugo traje! Evo posle formiranja mi drzi 4 dana i vise... a nije da ne igram igrice .. pomalo i WAP... 🙂 Sigurno bi u stand-by modu izdrzala i 5-6 dana .. da slabo pricas i da ne cackas telefon.... Domet: No comment - izuva!
Licni utisci? Mali, operativan, dobro se cuje (veoma bitno) baterija dobro drzi... mnostvo opcija... LEP... 🙂
Ma sjajan je. Ne budimo picajzle za one melodije i ss... 😛
And remember: Nothing is perfect!
"Nadam se da te nisam smorio sa ovolikim pitanjima. " - it was my pleasure
Pozdrav,
😉 :wave;