Šta je novo?

C45 gasenje

Bax

Čuven
Učlanjen(a)
14.07.2001
Poena
620
Naime gasio mi se c45 i to samo u toku listanja kroz meni, e sad posto sam skolovan za programera(mada nemam komercijalna iskustva:)), malo razmisljam i u nadjem da izgasim extend info tonove koji se cuju kad meni dodje do kraja. I od tad vec 4 dana nema vise gasenja mobilnog, pozdrav Simensu, i eto ako neko ima slican problem mozda se ovako resi. Mada ako ovo nije uzrok a verovatno jeste jel ima neko iskustva sa ovim?

De¹ava se sa verzijama softvera 3x, običlno 31. Mislim da je ustvari ta i Beta. Ako ima¹ v35, ne bi trebala da se igra. Imam v36, ako te interesuje.

Verzija softvera je bas ta 31, kazi mi sta mi treba da bi updejtovao softver i koliko je rizicno? Pozdrav

Kabel za Siemens C/S35 ili 45, ustvari onaj koji nadješ, i paket softvera sa installerom. 99% možeš isklju?iti rizik ako je sve ispravno. Jako me interesuje gde si kupio tel. i koji je lang. i T9 verzija. (?etvrti red ispod verzije, npr. lg1 T9lg1). Kabel košta ~10-15€, a softver imam ja.

Verzije su : lg1 T9lg1
Telefon sam licno doneo iz Minhena pre nedelju dana.
Jesi probao tu novu reviziju softvera i kako si zadovoljan?Ako ti nije problem i ako taj sovtver nije ogroman da li bi mogao da mi ga posaljes na mail, [email protected]

Vidi, ne bih da ga saljem mailom jer je velik (+30% preko maila). Radije bih ga okacio na neki domaci server, pa ga mozes skinuti @lite ili @home. Trenutno imam v33, radi bez problema, ali cu uskoro da stavim v36, posto je to zadnja full verzija. Postoji i v5x ali je nisam probao.

Poz.

OK malo sam iskulirao, posto vise ne blokira, ukoliko mi zapne da vlesujem javicu ti se ,hvala u svakom slucaju

Vrh Dno