Šta je novo?

c2ngo pravi mi probleme!

• Začetnik teme Začetnik teme ToxiC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ToxiC

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2002
Poena
679
da li je neko imao problema kada je stavio ovaj Cooling Patch by The NGO Group? problem mi se manifestuje u cestom (ne uvek) paljenju racunara izadje crni ekran i ispise da neki fajl nedostaje u system32?!?! posle toga restart, i win se podigne normalno!!!! pre tog patch-a mi se nije to desavalo, a ne desava mi se ni kada sam ga deinstalirao!!!!
ploca je Abit NF7, to kazem jer je taj patch samo za nForce ploce! :wave:

Meni radi odlicno, prvenstveno sam ga stavio zato sto na ovoj shugavoj Gigabyte ploci temperatura ide na 52-53C Idle, a posle instalacije ovog patcha stoji izmedju 37-40C. I nema nikakvih problema. Poz

meni takodje radi savrsheno. bez ikakvih problema. plocha je an7 a temperatura manja za otprilike 5c.

takodje, no problem sa tim patch-om..
a da probash ti reinstalaciju ili bar reparaciju sistema, a mogao bi i da nam kazzesh koji je to file koji nedostaje?

pozdrav

@h.u.d
system mi je skoro instaliran (pre 2-3 meseca) tako da je relativno svez, a sto se tice nedostatka fajla, nekad mi napise da nedostaje c:/win/system ?!?!? cak ni ne napise koji fajl!! a buni me to sto evo posle deinstalacije programa mi ne ispisuje tu poruku!

NF7-s, takodje radi bez problema.

Instaliran na Epox-u RDA+, zamenjena ploca u Abit NF7-S, nije reinstaliran win... radi sve kao sat...

Moguce je da neshto drugo dolazi u sukob sa c2ngo pa se ceo win tripuje...

@svi vi koji nemate problema
a da li imate instaliran SP2?

Ne... vidish toga se nisam ni setio... ti pretpostavljam da imash SP2... pa mozda je i do toga...

pa imam SP2 ali mi do sada nije pravio probleme ni sa kojom aplikacijom! a ne mogu ni da kazem da je bas do njega!!!! 🙂

pa, ja nemam SP2, a nemam ni WinXP (josh) na mashinama na kojima sam upotrebio dotichni patch ( mada je drugar na 8RDA+ sa WinXPSP1a primenio patch i dobio 4-5°C nizzu temp CPU-a), tako da je sasvim mogucce da je do SP2..

ne kazzu dzzabe za njega da je 'kao novi OS'😉

pozdrav

NF-7s i SP2, shljaka C2NGO ko sat! Na idle mi skin'o temp za 10-11 stepeni, al' sto je jos cudnije, i na loadu mi skino za par stepeni (3-4).

loco je napisao(la):
NF-7s i SP2, shljaka C2NGO ko sat! Na idle mi skin'o temp za 10-11 stepeni, al' sto je jos cudnije, i na loadu mi skino za par stepeni (3-4).
nishta chudno, 'ladniji proc ode nizze i u load-u, tj. ako ga opteretish kad je na 50 ili kad je na 40 u idle-u nije isto

s druge strane, C2 sistem hladjenja se vodi i u nekim drugim programima slichne namene kao 'Advanced', shto znachi da je 'malo' agresivniji u pristupu procesoru, odn. iskljuchivanju struje istog :crash:

ranije je chak postojalo upozorenje da cce dotichni sistem hladjenja 'mozzda pogorshati performanse vasheg sistema" :d , ali to je izgubilo na znachaju sa sve jachim mashinama...

pozdrav

Nazad
Vrh Dno