Šta je novo?

C2D E6550 i asus p5kc

Prijatelj2708

Slavan
Učlanjen(a)
16.07.2007
Poena
345
Zanima kako da promenim voltazu procesoru? u biosu koju god mu cifru stavio uvek mi pokazuje u cpuz da radi na 1.28v. Trenutno mi radi na 2.8ghz, mnozilac na 7, bus speed 400, related fsb 1600. Moze li neki savet kako bi ove brojke tebale da izgledaju a da grunem procesor na oko 3.2ghz, koliko sta da podignem? isto i za memoriju koja trenutno radi na 800mhz sa tajminzima 5 5 5 15, kad podignem napon nece da se upali racunar, moralo bi da moze da se podigne malo i to. hvala. U pitanju je konfiguracija iz potpisa

video sam da postoji program za podesavanje tajminga memorije, kako se zove?

Jedno pitanje...da li je ovo OK?

Obratite paznju na Core Speed...Jel tu sve u redu,ili nesto ne shtima? Mislim da je trebalo da pishe 2.66Ghz.Pritom mi kuler na proc. ne radi,ali su rebarca hladna.Ima li on neku automatsku regulaciju ili je vreme da pocnem da shizim? :)

U pitanju je Intel 6750

Optereti CPU i tad pokreni CPU-Z pa ces videti da je sve uredu ,kad neradis nista sam smanji takt i voltazu

Obratite paznju na Core Speed...Jel tu sve u redu,ili nesto ne shtima? Mislim da je trebalo da pishe 2.66Ghz.Pritom mi kuler na proc. ne radi,ali su rebarca hladna.Ima li on neku automatsku regulaciju ili je vreme da pocnem da shizim? :)

U pitanju je Intel 6750

U biosu iskljuci C1E i EIST pa ce ti uvek raditi na 2.66GHz. Da, fan ima automatsku regulaciju koja takodje moze da se iskljuci u biosu i onda ce se fan vrteti na max. rpm.

U pitanju je Intel 6750

Nije uredu pa srafi to bre greota je da radi na tako malom taktu

Vrh Dno