Šta je novo?

c100 ili m55

Hal 9000

Čuven
Učlanjen(a)
14.04.2003
Poena
645
dajte neki dobar savet za mobilni do 160 eur. dvoumim se izmedju c1oosamsung i m55 simens

Ne znam za taj m55 ali SAMSUNG C100 je odlican telefon i po funkcijama i po izradi.(65 hiljada boja UFB ekran) Ja ga licno imam oko tri meseca.

ZoNi je napisao(la):
meni se bas svidja taj SamsunAg!!
salzem se sa tobom vise je taj phone fenci nego da kida sa opcijama i mogucnostima.
moj predlog sonyericsson t310 nema sta nema jedino 256boja
da i ja mislim baterija nije bas dugotrajna

T310 je kao plasticni mobilni za decu, t300 izgleda mnogo ozbiljnije. Samsung ima odlican displej mana mu je sto nema mms. M55 ima sve sem ir porta i Bt i ima losiji displej od Samsunga ali daleko bolji od t300 i t310.

Dobar display (65000 boja), MMS, IC, BT, jaka baterija sve to ima T610. Mada je neki 30-40e skuplji od Simensa ali je zakon.
Ako te interesuje bas izmedju ova dva modela onda Samsung!

Poz.

Space cowboy je napisao(la):
T310 je kao plasticni mobilni za decu, t300 izgleda mnogo ozbiljnije. Samsung ima odlican displej mana mu je sto nema mms. M55 ima sve sem ir porta i Bt i ima losiji displej od Samsunga ali daleko bolji od t300 i t310.
bas me zanima koji imas ti telefon???

Koliko traje baterija na c100? Kakve su mu karakteristike?

Imam c100 oko 2 meseca i se t300 oko pola godine.Ako oces da budes faca uzmi c100 telefon je odlican za te pare.t300 iako nema javu ima mnogo bolje igrice ako te to vise zanima... mada samsung je samsung....Kada sam se pojavio u skoli sa telefonom...svi su poceli sa pitanjima koliko je 500e,600e.....itd.c100 pravi izbor

Nije mi namera da budem fancy lik mobilnim telefonom nego da imam dobar i nov koji ce opcijama i izgledom da me sluzi bar jedno 6 meseci najmanje. Uzgred milee m55-160eura c100 150eura. Sigurno provereno.

a dajte m55 je ocajan kao i svi siemensi.

c3 je napisao(la):
a dajte m55 je ocajan kao i svi siemensi.

Mislim da komentar nije na mestu!

Gde bi nam bio kraj kada bi ponovo spali na prepucavanja tipa "Nokia je najbolja...", ili "moj Siemens je mrak..."?!

Taman sam pomislio da smo konacno svi naucili neku etiku ponasanja na forumima.

Vrh Dno