Šta je novo?

C&C Generals - radi kilavo na OK konfiguraciji?

Mikky

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
619
Imam
AMD T-bred 1700+ (nije o/c)
256 ddr333
Abit GF4 MX 440

Kada nakupim malo vise vojske igra postaje spora, dok kod ortaka na XP21000+ i gf2 mx sve radi ok, dakle i kad ima mnogo i kad ima malo vojske
Probao sam da smanjim rezoluciju i iskljucim sve detalje ali nisam mnogo postigao

Any suggestions?

Ne znam o cemu ti se tu radi... Meni na: TUALATINU 1,6 GHz, 256 SDR, GF4MX440 radi savrseno glatko samo sto me nije bas fascinirala...

Koji ti imas OS, a koji tvoj ortak? Cim nakupis vise vojske, vise se koristi memorija, tu se vise ne pita procesor vec kolicina RAM-a.
Win XP je poznat po tome sto prozdire RAM, a 256 MB je jedva neki optimum. Najbolje bi bilo da uzmes jos 256, i videces kako ide...

P.S. isljuci sve dodatne programe pre ulazenja u igru, i sve nepotrebne servise ako vec nisi.

Pozdrav!

Fali ti memorija, i kod mene se desava tako na 256 MB (ponekad zastajkuje, kada se nakupi armija), kada sam stavio 1024 MB da probam, sve je islo glatko. Primetio sam takodje da pojedini modovi za Generals-e znaju da vise opterete masinu od normalne igre bez dodataka...

Delimire pa bas mozda neko nema toliko para koliko ti!!!!!
Meni nije kocilo sa 256ram u xp
a inace ostatak c1.1 i gf2mx40064mb

mom oprtaku je kocilo na 256ddr
meni na 512 sdr nekoci:)
a konfiguracije amd 1600+ eagle gforce 64mb

c3 je napisao(la):
Delimire pa bas mozda neko nema toliko para koliko ti!!!!!
Meni nije kocilo sa 256ram u xp
a inace ostatak c1.1 i gf2mx40064mb

Pa nije stvar u tome. I ja imam 256 MB, a samo sam probao sa 1024 MB (ja se ne igram puno pa mi je i 256 sasvim dovoljno). Nazalost, da li neko ima para ili nema, proizvodjaci igara ne uzimaju mnogo u obzir :( Igra radi i sa 256 MB, ali sistem (XP 2133 MHz, R9000Pro) mnogo swapuje po HDD-u pa ponekad zna da zastane kada se nakupi mnogo jedinica, a zastajkuje/secka uvek kada se startuje naslovna animacija, a HDD jos uvek ucitava...

Koristim XP pro
otprilike uvek mi radi softverski cooler i do sad mi nije kocio ni jednu igru al ajde probacu bez njega da teram
Takodje mi je rekao da probam neka podesavanja u biosu, nesto tipa da dodelim grafickoj deo sistemske memorije i tako poboljsam performanse.. nemam pojma o cemu prica ali videcu i to
Inace i on ima 256mb...

Btw. malo sam ispao iz toka, kolika je otprilike cena 256mb ddr danas?
Realno nemam potrebe za jos memorije jer mi sve radi ok (ni ja se neigram mnogo s toga sam i uzeo MX karticu, ali sam fan C&C serijala)

ja zaista neznam meni je glatko radilo i jos hard mi ima 5400rpm

Mikky je napisao(la):
Imam
AMD T-bred 1700+ (nije o/c)
256 ddr333
Abit GF4 MX 440

Kada nakupim malo vise vojske igra postaje spora, dok kod ortaka na XP21000+ i gf2 mx sve radi ok, dakle i kad ima mnogo i kad ima malo vojske
Probao sam da smanjim rezoluciju i iskljucim sve detalje ali nisam mnogo postigao

Any suggestions?

potpuno ista konf. jos sa Orlicevim GF
probao sve, samo je novih 256 resilo stvar
(nisam se mnogo otvorio: NCP za 1500 Bench-dinara)

Evo upravo sam odigrao 6 misija sa kinom i sad sljaka ok
Rezolucija 1024 i low details
Neznam, izgleda da sam se ja istripovao da mi radi sporo

:happy:

Meni se dogadjala interesantna stvar, da igra na low details radi losije nego na medium...

Vrh Dno