Santa Čuven Učlanjen(a) 03.01.2003 Poruke 1,589 Poena 725 08.04.2003 #31 Skinuo sam sa neta game.dat i sad sve fercera... samo 2.2 MB zipovan.
BeastMaster Čuven Učlanjen(a) 24.03.2002 Poruke 1,413 Poena 650 08.04.2003 #32 Santa je napisao(la): Skinuo sam sa neta game.dat i sad sve fercera... samo 2.2 MB zipovan. Kliknite za proširenje... ajde ako te ne mrzi, baci mi link na PM. I još samo reci (ako znaš) da li to može da se primeni i na računare u mreži ili samo pojedinačno? Pozdrav
Santa je napisao(la): Skinuo sam sa neta game.dat i sad sve fercera... samo 2.2 MB zipovan. Kliknite za proširenje... ajde ako te ne mrzi, baci mi link na PM. I još samo reci (ako znaš) da li to može da se primeni i na računare u mreži ili samo pojedinačno? Pozdrav
L luka Čuven Učlanjen(a) 09.09.2000 Poruke 146 Poena 619 09.04.2003 #33 Judge je napisao(la): Ooo, daaa ... Malo dopunjujem raniju izjavu u vezi GLA ... menjam rulju za radar ... sestu misiju sam ubio za manje od 15 minuta. Kliknite za proširenje... imaju oni radare. kombi sa radarom.
Judge je napisao(la): Ooo, daaa ... Malo dopunjujem raniju izjavu u vezi GLA ... menjam rulju za radar ... sestu misiju sam ubio za manje od 15 minuta. Kliknite za proširenje... imaju oni radare. kombi sa radarom.
Santa Čuven Učlanjen(a) 03.01.2003 Poruke 1,589 Poena 725 09.04.2003 #34 BeastMaster je napisao(la): ajde ako te ne mrzi, baci mi link na PM. I još samo reci (ako znaš) da li to može da se primeni i na računare u mreži ili samo pojedinačno? Pozdrav Kliknite za proširenje... Za mrezu cu znati sutra. Poslao sam ti link! Pozdrav.
BeastMaster je napisao(la): ajde ako te ne mrzi, baci mi link na PM. I još samo reci (ako znaš) da li to može da se primeni i na računare u mreži ili samo pojedinačno? Pozdrav Kliknite za proširenje... Za mrezu cu znati sutra. Poslao sam ti link! Pozdrav.
Santa Čuven Učlanjen(a) 03.01.2003 Poruke 1,589 Poena 725 10.04.2003 #35 BeastMaster je napisao(la): Santa je napisao(la): Skinuo sam sa neta game.dat i sad sve fercera... samo 2.2 MB zipovan. Kliknite za proširenje... ajde ako te ne mrzi, baci mi link na PM. I jo? samo reci (ako zna?) da li to mo?e da se primeni i na ra?unare u mre?i ili samo pojedina?no? Pozdrav Kliknite za proširenje... Moze, provereno na dva u igraonici... Nismo imali vremena da probamo na svima... Pozdrav
BeastMaster je napisao(la): Santa je napisao(la): Skinuo sam sa neta game.dat i sad sve fercera... samo 2.2 MB zipovan. Kliknite za proširenje... ajde ako te ne mrzi, baci mi link na PM. I jo? samo reci (ako zna?) da li to mo?e da se primeni i na ra?unare u mre?i ili samo pojedina?no? Pozdrav Kliknite za proširenje... Moze, provereno na dva u igraonici... Nismo imali vremena da probamo na svima... Pozdrav
D duksa88 Čuven Učlanjen(a) 02.01.2002 Poruke 1,872 Poena 650 14.04.2003 #36 e jel moze i meni taj link ineko malo idijotsko uputstvo za ovog idijota sto kuca ovo sto citate. Nikola
e jel moze i meni taj link ineko malo idijotsko uputstvo za ovog idijota sto kuca ovo sto citate. Nikola