Šta je novo?

Bye,bye Kazaa Lite! :-(

Matthias

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2001
Poena
649
"The Kazaa Lite K++ project has been shut down by Sharman Networks on grounds of copyright infringement."

Eto gde se najmanje ocekivalo, dosao je udarac. Tvorci Kazaa-e Media Desktop "sredili" svima nama dragu Lite verziju.
Bitno je da Kazaa Lite i dalje funkcionise bez problema, samo nazalost pitanje je dokle?? :(

Ser_Zile je napisao(la):
nece jos dugo to je sigurno

Ne verujem da će da izbace verziju KMD-a, koja nije kompatibilna sa sadašnjom samo da KLite ne bi radio. Mada sve je moguće... :|

omnik je napisao(la):
Ma kome treba kazaa pored DC++ ;)

DC++ je sasvim dobar za relativno male i popularne fajlove, ali za vece (pogotovo redje) release-ove je prava smrt. Kad se samo setim koliko sam problema imao sa istim da skinem neke albume..pa to je katastrofa.
Zato overnet rula :)

Hm, ne znam. Ja sam opusteno sa analognom centralom skidao spotove (50-100MB). Ostavim preko noci i ujutru gotovo :)

omnik je napisao(la):
Hm, ne znam. Ja sam opusteno sa analognom centralom skidao spotove (50-100MB). Ostavim preko noci i ujutru gotovo :)

Nisam mislio na problem pri samom dl-u, vec ako je fajl poprilicno redak desi se da korisnik ode ili promeni hub i onda nista od downloada. Ako ne nadjem isti fajl kod drugog usera (sto mi se stalno desavalo), moram da skidam sve ispocetka. Pogotovo kada skinem pola albuma u jednom bitrate-u recimo, pa mi pobegne source i onda moram da trazim od drugog da dopunim.. nije to to.
Meni se desava non stop da mi source-vi beze.. a s obzirom da skidam redje fajlove, to me strasno odvlaci od korisnjenja dc++ -a :(
Kada skidam malo popularniji fajl, onda nema nikakvih problema (osim cekanja u red ponekad) :)
:wave;

Sto ne probate eMule? Meni sasvim solidno radi 1-1,5GB dnevno na 256 vezi

Meni recimo shareaza nece na downloadu da prebaci 5 kb/s a upload mi konstantno oko 15 kb/s! Na 256k sam. Onda se stvarno smorim, ko da sam ja ovca upload seva a download nista. Klite je bio majka za to, download 30 kbs uvek.

Vrh Dno