Šta je novo?

Buvljak

Bokasa

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2005
Poena
320
Zna li neko gde se i da li se preselio negde Retro Computer Shop koji se nalazio ispod podvoznjaka, preko puta buvljaka na NBgd?

Imaš nedeljom u Zemunu. Iz autobusa 15 ili 78 izađeš kod stare okretnice 15ice, pa produžiš pravo ulicom (u smeru kretanja busa) i skreneš u treću ulicu desno i malo niže sa desne strane je buvljak. Nekada buvljak kreće skoro od samog autobuskog stajališta, ali obično ih policija rastera u ograđeni prostor, za koji sam ti napisao kako ćeš naći.

Mada, ne znam koliko ima svrhe ići zimi, jer bude ih prilično malo, zbog lošeg vremena. Prvi lepi dani krajem zime i početkom proleća su najbolji za obilazak buvljaka, jer se ''prodavci'' tokom zime snabdeju ''novom'' robom, pa bude dosta zanimljivih stvari.

I još jedna stvar koju sam zaboravio danas da napomenem, dođi što ranije. Posle 10:30 već počnu da odlaze. najbolje je doći oko 8-9h.

A sve sto si propustio subotom na bubanj potoku mozes da nadjes nedeljom na Pancevackom starom buvljaku.

daj nam neki putokaz za taj buvljak, i u koliko sati treba doci ..

Najbolje doci oko 7:00

Prilozi

• buvljak.jpg
    buvljak.jpg
    83.6 KB · Pregleda: 491
Najbolje je beovozom(ako si iz bg).Izadjes na stanici vojlovica i na nekih 500m ti je buvljak.
Dodji sto ranije posto sve sto valja razgrabe preprodavci.

Poslednja izmena:
@Aequitas Nisi lepo obelezio :) na tvojoj mapi buvljak je ucrtan posle rafinerijske pruge sto nije tacno.

Untitled.jpg

najbolje je da pitate ona 2 starija coveka sto prodaju maramice i ostale potrepstine po beovozu

Stvarno ljudi nemojte da propustite Pancevo cim se prolepsa vreme...ja nisam isao 2 godine i bio sam sokiran...eto ADSL huwei modem zaboravio sam oznaku isto izgleda kao telekomov 881 samo je ovaj valjda bio 991 je 400 dinara...sa sve kutijom i mreznim kablovima a cak su stavili i USB-LAN kabl iako taj modem nema USB..:D:D:D...malo mi falilo da iz zezanja uzmem mada pretpostavljam da je maznut negde preko a ne znam da li sam mogao novi FW da mu upisem zbog passworda...sharpovu mini liniju sam uzeo za 1200 din radi kao sat jer ne volim zvuk zvucnika za komp nego volim HIFI...a starih delova,ploca,kucista,memorija,napajanja,grafickih na tone...ko zna sta je ispravno od svega ali moze i da se proba a najbolje je da se napravite ludi pa vam on objasnjava odakle je i kakva je graficka a to je onda SILNA ZABAVA i SMEH...jedva cekam lepse vreme...

ja sam bio jednom na tom pancevackom i razocarao se. ne znam, mozda sam kasno dosao. ali posto sam isao kolima mislim da je bila 'veca dara nego mera'.

to je neki prostor koji lici na parking? i uopste nije bilo mnogo prodavaca kao ni 'kompjuterske robe'

secam se da sam uzeo neku commodore tastaturu koja je izgleda za PC.

Ajde malo preciznije za ovaj stari buvljak u pancevu....Kako da dodjem do njega iz pravca Vrsca (Novog Sela), da li on ima uopste veze sa lokacijom novog buvljaka ?

Bio sam pred Novu godinu u Pancevu na buvljaku i potpuno se razocarao. Stigao sam oko 9h i obisao ceo buvljak. Nista zivo nisam nasao, a i ono sto mi je zapalo za oko je bilo 20% skuplje nego kod kineza bilo gde. Nista od kompjutera nisam video. Ima dosta alata, ako nekom treba. To ok... Mislim da malo preteruju sa cenama...

Cisto sumnjam da si bio na STAROM buvljaku,verujem da si bio na novom,tamo ima par diskova,kablova i sitnih delova kao usb...
STARI buvljak radi samo nedeljom i to su ljudi koji iz kuca iznose sta zele da prodaju a ne prodavci koji se time bave i nema kineza kao na novom...rekli smo da zato vredi ici tek kada krene toplije vreme.
Novi buvljak radi svaki dan osim ponedeljka mada i tada radi ali sa upola tezgi i tamo dominiraju Kinezi a nasi se ubace uz njih...dnevno prodefiluje i do 10000 ljudi i postoje organizovani dolasci iz cele Srbije a i sire...

@hektor2...cim predjes nadvoznjak pri ulasku u PA skreni levo i prati tablu za Smederevo i Kovin...opet levo preko pruge i naicices na guzvu zbog buvljaka na samom putu jer ljudi i na putu stoje...nikakve veze nema sa novim bivljakom ovo je na drugoj strani grada...fakticki ti iz Vrsca dolazis paralelno sa putem Pa-Smederevo koji ti je sa leve strane...

Komsija je lepo objasnio a evo i slike

ScreenShot001-5.jpg

Obozavam Gearth :D

Nazad
Vrh Dno